Medicare Part D Forsikring Sammenligninger

Del D er den reseptbelagte stoffet plan tilbys av Medicare, helseforsikring programmet tilgjengelig for eldre og funksjonshemmede i USA. Det ble opprettet i 2003 som en del av Medicare modernisering Act og dekning startet i 2006. Del D planer tilbys av private helseforsikring planer og planer varierer etter region. Sammenligning av planer er en måte for forbrukerne å sikre at de får mest mulig ut av sine Medicare fordeler. PD eller MA-PD?

Når man sammenligner Part D planer, bør forbrukerne huske på fordeler og ulemper med frittstående Part D planer som arbeider med tradisjonelle Medicare, eller PD planer, og del D planer som er pakket med Medicare private helseplaner, MA-PD planer, også kjent som Medicare Advantage. Hvis de heller vil motta sine fordeler fra en privat helseplan, så de bør handle for en Medicare Advantage plan utelukkende siden de er nesten alltid pakket med en del D plan.
Dekning

En av de viktigste punktene i forhold til Part D planer er reseptbelagte dekning og /eller restriksjoner, noe som kan kreve forhåndsgodkjenning, steg terapi, bruk av andre rusmidler først;. og mengdegrenser

Andre bekymringer er om forbrukeren foretrukne apotek regnes i-nettverket og om forbrukeren ellers har tilgang til i-nettverket apotek.
Kostnader
p Det er også viktig å sørge for forbrukerens nødvendige legemidler er rimelig. Reseptbelagte forsikring planer ofte skille sine narkotika inn kostnader nivåer, som kan variere fra selskap til selskap. Mens en forbruker stoffet kan være i en lav pris-tier for en plan, kan det være trippel prisen i en annen plan.

Andre elementer som skal vurderes når man sammenligner Part D planer er premiene, egenandeler og tilgjengelighet av bistand under del D dekning gap (den perioden planen slutter å betale for narkotika).
Coordination

En forbruker som har stoffet dekning fra noe som en pensjonist plan bør kontakt gjeldende plan administrator for å lære hvordan det vil fungere med del D. Forbrukerne kan miste sin pensjonist stoffet dekning hvis de kjøper en del D narkotika plan.
Påmelding

melde i del D er valgfritt for Medicare enrollees. Hvis de velger å melde, det er bare visse tider av året kan de gjøre det. De kan melde seg på del D når de først bli kvalifisert, den første måleperioden. De kan også registrere deg under den årlige koordinert valgperioden, som varer fra november 15 til desember 31 hvert år, eller-hvis de kvalifiserer-under en spesiell innmelding periode.

helse

· Oppdage angst angrep symptomer, beste behandlingene Metoder 
· Vær snill mot tennene 
· Matvarer for å stoppe acid reflux i småbarn 
· Angina Symptomer 
· Hva er behandlingen for Trigger Finger? 
· Slik forskning Transplant Surgery 
· 7 hemmeligheter for å få dratt seks Pack Abs 
· Måter å bidra til å stoppe Binge Eating 
· Viktige helse tips for kvinner? 
· Om Earthlite massasje tabeller