Om Medicare Part B Fordeler

Medicare er den føderale helseforsikring program utviklet for å gi de eldre og funksjonshemmede borgere av USA kvalitet og rimelig omsorg. Over 40 millioner amerikanere er registrert. Del A og del B er de to viktigste komponentene. Forstå Medicare fordeler er nøkkelen for begunstigede å få mest mulig ut av sine helsetjenester. Definisjon

Medicare Del B dekker i hovedsak alle tjenester som ikke krever en innleggelse sykehusopphold. Det er poliklinisk forsikring, og de fleste tjenestene må anses medisinsk nødvendig for å være kvalifisert for dekning.
Cost

del B har mange kostnader forbundet med det. Den vesentligste kostnaden av del B er den månedlige premie. Ifølge Medicare Interactive, var 2010 premium $ 96,40, men kan de med spesielt høy inntekt betaler mer, og de med svært lave inntekter kan kvalifisere for programmer som vil frafalle sin del B gebyr. I tillegg til den månedlige premie, del B Innmelderne er også ansvarlig for en årlig egenandel og 20 prosent coinsurance på de fleste tjenester (45 prosent coinsurance på psykisk helsevern).
Services

Medicare.gov sier at det er to typer tjenester som del B vil dekke: medisinsk nødvendig tjenester og forebyggende tjenester. Medisinsk nødvendige tjenester inkluderer legers besøk, hjem helsetjenester, laboratorieprøver, kiropraktor tjenester, psykisk helsevern, blod eller ambulansetjenesten. Innmelderne er ikke kvalifisert til å motta disse tjenestene med mindre de er medisinsk nødvendig.
P Det er noen forebyggende tjenester tilgjengelig under del B. Disse inkluderer diabetes screenings, tjenester og forsyninger, ernæringsmessige terapi, Grønn stær filmvisninger, celleprøver, bekken eksamener og mammografi, flere typer kreft screenings, vaksiner og en rutinemessig fysisk. Medicare har svært spesifikke retningslinjer om hvem som kan få tilgang til disse tjenestene, og når de kan nås. Noen tjenester er kun tilgjengelig med noen års mellomrom, og bare hvis du oppfyller visse kriterier, for eksempel tilhøre en utsatte befolkningsgruppen.
Påmelding

Mange er automatisk innmeldt i del B når de blir kvalifisert, fordi de får enten Social Security pensjonist fordeler, jernbane pensjonist fordeler eller Social Security Disability Insurance. De som ikke er automatisk innmeldt kan melde seg på et trygdekontor.
Hensyn

Del B er en valgfri fordel. På grunn av de høye kostnadene, noen mennesker velger å melde deg ut av fordelen. Dette kan imidlertid ha noen negative konsekvenser. Medicare Interaktive rapporter som forsinker del B påmelding vil resultere i accruement av en premie straff. Hvis mottaker bestemmer seg for å melde deg inn i Medicare på et senere tidspunkt, vil han måtte betale en vesentlig høyere straff for så lenge han har Medicare.

Imidlertid kan de som arbeider fortsatt være unntatt fra del B straff hvis de har tilstrekkelig helse dekning fra en stor nok gruppe helseplan. Hvis det er mer enn 20 ansatte i konsernet helseplan, vil de ikke ha en straff når de bestemmer de ønsker Part B senere, og de vil kvalifisere for en Special måleperioden når de mister eller forlate gruppen helseplan.

helse

· Hold A Food Journal og bli kvitt Kjærlighet Handes! 
· Trenger du en parasitt rens? 
· Effekter av alkohol på High Altitude 
· Hvordan velge Snacks høy i antioksidanter 
· Lung Cancer Pain 
· Jernmangel og trøtthet 
· Slik bruker du en fjerning av plakk Pick 
· Problemer knyttet til medisinsk avfall 
· Hva å sette på Bites å lindre kløe 
· Elektronisk pasientjournal Strategy