Medicare Krav til Hjem Helse Fysioterapi besøk

Medicare er et statlig helsevesen program for eldre og funksjonshemmede, to grupper som ofte er utsatt for problemer som påvirker mobilitet til det punktet at fysioterapi kan være nødvendig. Besøk til legekontoret eller sykehuset kan være stressende og taxing på kroppen. Heldigvis tilbyr Medicare et hjem helsegevinst for dem som trenger fysioterapi, har en vanskelig tid å forlate hjem og møte andre krav. Homebound

For å kvalifisere for ethvert hjem helsetjenester, må du anses bundet til hjemmet, noe som betyr at det er vanskelig for deg å forlate hjemmet uten betydelig innsats. Du kan trenge hjelp av en gåstol eller rullestol for å komme seg rundt. Dette betyr imidlertid ikke at du aldri kan forlate hjemmet. Personer som anses bundet til hjemmet kan forlate hjemmet for å motta medisinsk behandling eller delta på religiøse seremonier og spesielle arrangementer. En lege må sertifisere deg som bundet til hjemmet.
Medisinsk nødvendighet

fysioterapi du trenger må anses medisinsk nødvendig og må bestilles av en kvalifisert lege.

Plan of Care

En lege og et hjem helse byrå representant må utforme en plan for omsorg sammen. Planen for omsorg er bra for 60 dager. Hvis du fortsatt trenger omsorg etter 60 dager, skal plan for omsorg være revisited og re-godkjent. Medicare vil fortsette å dekke fysioterapi hjemme så lenge det er en fornyet plan for omsorg.
Medicare-godkjent Home Health Agency

Original Medicare vil bare dekke hjem helsehjelp fra et hjem helse byrå som er sertifisert av Medicare. Dette betyr at mottakerne kan ha å shoppe rundt før de finner et hjem helse byrå som vil akseptere dem og er Medicare-sertifisert.
Network
p Hvis du har en Medicare private plan, kan det hende at planen har et nettverk av leverandører. I så fall må du finne et hjem helse byrå som er i din plan nettverk for at private plan for å dekke din omsorg.
Hjem Helse Advance Betalingsmottakers Notice
< p> Hvis boligen helse byrået ikke tror at Medicare vil betale for hjemmet helsetjenesten, da byrået må gi deg en "Home Health Advance Betalingsmottakers Notice." Når du er varslet, kan du velge å søke tjenester andre steder eller ta sjansen på å motta tjenester ved første hjem helse byrå i stedet. Hvis etaten ikke gi denne kunngjøringen, er du ikke ansvarlig for kostnadene for omsorg hvis Medicare benekter betaling.

helse

· Teknikker for å opprettholde en diabetiker Diet 
· Hva er Resveratrol 
· Hvordan kontrollere astma Naturligvis 
· Hva er Red Ribbon Week? 
· Dental Care - våpen for din Dental Health 
· Tegn på Rabies hos mennesker 
· Hvordan behandle en Scorpion Bite på Oregon Trail 
· Tobakk og kreft Fakta 
· Informasjon om høye triglyserider 
· Rancho Cucamonga Personlig Trening Er det riktig for deg?