Slik finner du ut om du er klar til å flytte til en Assisted Living Facility

Hvis du føler deg isolert, du føler deg i fare for fall i hjemmet ditt, trenger du assitened w /administrerende yoru medicatoins eller du har problemer med matlaging og rengjøring , kan det være lurt å vurdere en overgang til en Sykehjem anlegget. Instruksjoner
en

Innse at hvis du bor i en Sykehjem anlegget (ALF), enten det er frittstående eller i en fløy på en vedvarende omsorg pensjonisttilværelse samfunnet (CCRC), kan du ha din egen sted, leve med en ektefelle eller dele rom med en annen senior.
2

Vet at prisene varierer fra $ 1500 til $ 3500 per måned for Alfs, som spenner fra små seks-sengs boliger til de med 200 personer . Avgifter kan øke med økende nivåer av assistanse.
3

Merk at hvis du velger en CCRC på den uavhengige nivå, kan du senere foreta en overgang til dyktig sykepleier eller assistert levende enheter som din må endres. Det samme månedlig avgift på $ 1500 til $ 3500 ville gjelde.
4

tenke på å flytte inn i en ALF hvis du eller din ektefelle vil snart trenge mer hjelp. Her kan du være så uavhengig som du liker, betaler bare en base rate som ikke inkluderer daglig hjelp.
5

Opt for en ALF hvis du føler deg alene og deprimert. De tilbyr gruppeaktiviteter som off-site utflukter og underholdning på stedet, klasser og religiøse tjenester. Tenk
6

flytter inn i en Sykehjem anlegget der sosiale aktiviteter i nærheten, og transport er tilgjengelig når du ønsker å gå ut.
7

Spør deg selv om du trenger hjelp i dag. Er du i stand til å bevege seg gjennom ditt hjem trygt, eller er det trapper eller andre områder som gjør det utrygt for deg? Er det vanskelig å lage tre måltider om dagen, rydde og gjøre vaskeri? En Sykehjem anlegget vil hjelpe deg med alle eller noen av disse aktivitetene hvis det er nødvendig.
8

Har du problemer med hukommelsen, men ikke på det nivået hvor du ville kreve 24-timers dyktige sykepleie ? En Sykehjem anlegget kan tilby deg økte nivåer av assistanse med spesialisering i svekket hukommelse.
9

Har du familie i nærheten som du regelmessig samhandle? Mens en Sykehjem anlegget er ikke en erstatning for familien, gir den et fellesskap av seniorer du kan engasjere seg med daglig.

helse

· Hvordan foreldre kan bekjempe sine tenåring S Fedme Problem 
· Policy & Procedure for Autoclave bruk i en lege kontor 
· Definisjonen av Ménières sykdom 
· Migrene vite den virkelige kilden til migrene å hjelpe deg å forebygge og redu…
· Fracture Pain Relief 
· The History of the defibrillator 
· Hva som forårsaker blødning etter sex i to måneder? 
· Refleksologi å slutte å røyke 
· Hvordan bli kvitt Flat Vorter på leppene 
· Hvordan Kill Salmonella Bakterier