Hvordan Diskuter sykehjem med aldrende foreldre

Som vi alder, kan vi miste muligheten til å ta vare på oss selv. Når en forelder når det stadiet, er det vanskelig å vurdere overgangen ham til et sykehjem. Men det er ett av alternativene vi kanskje må vurdere. Selv om det er aldri lett å ta beslutningen om å flytte en forelder til et sykehjem, kan avansert planlegging mildne smerten. Instruksjoner
en

Begynn å diskutere det tidlig. Før den tiden kommer når en forelder ikke lenger kan bo i hennes hjem trygt, ta opp temaet om hva som skal skje "i tilfelle". Det vil ikke komme som et sjokk for en eldre foreldre om hun vet på forhånd.
2

Oppmuntre dine foreldre å ha noen innspill i vedtaket. Samle informasjon fra ulike anlegg, og spør dine foreldre å se det over og gi deg noen tilbakemelding. Spør foreldrene dine om han har hørt hvilke fasiliteter var mer ønskelig for potensielle beboere.
3

Tour de fasiliteter. Gå av deg selv først for å utelukke eventuelle institusjoner du føler er ikke riktig. Når du finner en med et anlegg og ansatte du liker, ta dine foreldre sammen.
4

Snakk om penger. Så hardt som det er å ta det opp, er det viktig at du forbereder for de høye kostnadene ved sykepleie før du trenger det. Mange aldrende foreldre ikke har økonomiske midler til å betale for omsorg, men det finnes andre alternativer. Ofte et sykehjem vil absorbere det meste av en beboerens eiendeler og deretter tillate henne å holde på i henhold Medicaid forskrifter.
5

Ordne for en familie møte for å diskutere fordelingen av foreldrenes eiendeler. Dessverre, sykehjem gir ikke mye rom for en beboer å ta med varene de har samlet gjennom et helt liv. Slik at dine foreldre å spre disse skattene til familiemedlemmer kan lette overgangen for alle involverte.

helse

· Teeth Whitening Alternativer: Fra billige til dyre 
· Hvordan Wrap en håndleddet etter operasjonen 
· Diett for kronisk hepatitt C pasienter 
· Hva er Health Insurance Musikere? 
· Slik bruker du en babymatvarmer 
· Hva er behandlingen for Conjestive hjertesvikt? 
· Kirurgi Metoder for Breast Cancer 
· Risikofaktorer for hjerteinfarkt & Family History 
· Ernæringsmessige verdien av en Portabella Mushroom 
· Grønn te og helsemessige fordeler, hånd i hånd? Finn ut mer