Mild Symptomer på depresjon

Depresjon er en komplisert mental sykdom som produserer emosjonelle og fysiske symptomer. Det er vanlig at personer som lider av depresjon å oppleve flere episoder i løpet av sitt liv, som varierer i alvorlighetsgrad og lengde av en rekke faktorer. Symptomene på depresjon, selv mild depresjon, kan forstyrre folks personlige relasjoner, arbeide evne og kapasitet til å riktig omsorg for seg selv. Vedvarende Sadness

En av de mest skjelnes symptomer på mild depresjon er vedvarende tristhet eller angst. Ofte referert til som "følelsen blå", denne følelsen av ulykkelighet har ingen tydelig kilde og presenterer seg sakte over tid.
Altered søvn vaner

Personer som lider av mild depresjon opplever ofte forstyrret søvnmønster, typisk feilende på siden av sover for mye.
Altered matvaner

Matvaner er ofte forstyrret. En person som lider av mild depresjon kan miste interessen for mat eller har unormale cravings for visse matvarer, spesielt karbohydrater.
Disinterest i felles aktiviteter

Et symptom på mild depresjon er et tap av interesse i daglige aktiviteter, som for eksempel tilbringe tid med familien, arbeider eller utfører huslige plikter som rengjøring eller matlaging.
Senket Libido

En reduksjon i seksuell Ønsket er også et symptom. Det blir ofte forsterket av andre symptomer, for eksempel endringer i kroppsfasong på grunn av forstyrret matvaner eller konstant trøtthet.

helse

· Ulike typer briller for menn og kvinner 
· Hvordan Stopp Overdreven Burping
· Hvordan bli kvitt vorter Øyeblikkelig 
· Hvor å finne en LED Machine For Sale Australia? 
· Kiropraktor Typer 
· Vil miste vekt Hjelp Acid Reflux? 
· Hvordan sjekke om New Jersey Family Care 
· Hva utgjør et sunt kosthold? 
· Mental Disorder Leksjon Plan 
· Hvordan behandle symptomer på akutt nyresvikt