Forskrift for omsorgsboliger i Vermont

omsorgsboliger tilbyr en hjemlig miljø for beboere som trenger omsorg og hjelp som ligner på det som tilbys av sykehjem. Disse hjemmene tilbyr tjenester som hjelper beboerne utvikle selvstendighet gjennom å utføre daglige oppgaver. Vermont fremskritt de rettigheter og velferd disse beboerne med reguleringene som garanterer at de vil få god omsorg og service. Staten belaster Institutt for Aldring og funksjonshemninger med å sikre bolig-omsorgsboliger overholde regelverket. Konsesjonskravene

Vermont Divisjon for lisensiering og beskyttelse av Institutt for Aldring og funksjonshemminger krever bolig-omsorg hjem tilbydere få enten et nivå III eller nivå IV lisens til å operere. Potensielle omsorgsboliger hjem tilbydere må sende anlegget planer og detaljer, skriftlige dokumenter for lokal reguleringsplan og referanser som trengs av Seksjon for Licensing og beskyttelse for grundig gjennomgang av søknaden. Bolig helsepersonell må gi visse grunnleggende tjenester og fasiliteter, inkludert kost og losji, personlig-pleie bistand, medisinsk behandling og generell veiledning. Tilbydere med Nivå III lisenser må tilby ekstra service av sykepleie oversikt.
Inspeksjon

Division of Licensing og beskyttelse inspiserer omsorgsboliger før vi gir en lisens. Divisjonen har også myndighet til å gjennomføre en undersøkelse eller kontroll av et hjem når som helst de finner nødvendig. Inspeksjoner og undersøkelser tar sikte på å avgjøre om bolig og helseinstitusjoner er i samsvar med regelverket. Inspeksjoner kan også omfatte anlegget lederens boligkvarter hvis det er troen på at det vil hjelpe avgjøre om hjemmet er i strid. Lederen eller veileder av anlegget kan følge den utpekte inspektøren under inspeksjonen.
Care nivå

Resident omsorgsboliger i Vermont må tilby nivået av omsorg og tjenester som adresserer beboerne i forhold til sine personlige, psykologiske og medisinske behov. Anleggets ansatte skal respektere beboerne og erkjenne sine personlige evner og prestasjoner. Omsorgsboliger skal skape et miljø som oppmuntrer innbyggerne fremgang i å gjøre daglige aktiviteter. Den døgninstitusjon hjem er å utpeke en overlege som har oppsyn medisiner, kosttilskudd regiment og behandling prosedyrer for beboerne. Boligområdet sykehjem må også skaffe divisjonens tillatelse hvis den ønsker å etablere en egen-care unit.
Bilder Entre Politikk

Licensed bolig og helseinstitusjoner i Vermont må gi en skriftlig avtale til beboerne ved opptak sine. Avtalen inneholder spesifikke detaljer, som for eksempel priser og tjenester som skal utføres. Den skriftlige avtalen skal gi opplysninger om boligens retningslinjer, inkludert utslipp og overføring prosedyrer. En person bosatt min overføres eller slippes bare under visse forutsetninger, for eksempel en endring i beboerens økonomiske situasjon, eller hvis beboeren blir en trussel mot seg selv og /eller andre i anlegget. Klienten har rett til å anke en utladning eller overføring.

helse

· Viral Symptomer på hjernehinnebetennelse 
· Slik Renhet Blinds 
· Endelig avslørt! The Post Kirurgi Care Instructions Etter en vasectomy Reversal…
· Natural Foods å senke høyt blodtrykk 
· Når du fjerner Chemo Port Dressinger? 
· Krav til Medicaid i New Mexico 
· På hvilket punkt Er HIV diagnostisert som AIDS? 
· Mage Øvelser for funksjonshemmede 
· Hva er behandlingen for HIV? 
· Omsorg for trakk muskler