Om Obsessive-Compulsive Disorder

En ung gutt våkner opp, hopper fra sengen sin, går til ta på sin closet door og deretter går tilbake til sengen hans, bare for å begynne denne igjen. Han gråt da han har gjentatt denne rutinen syv ganger, fordi han ikke kan forklare hvorfor han gjør dette. En kvinne er bekymret for bakterier, men hun bruker ikke såpe for å vaske hendene, hun bruker blekemiddel. Selv om hendene er rå fra gjentatt eksponering for kjemiske, så snart hun tørker hendene, begynner hun å vaske dem på nytt. For mennesker som lider av tvangslidelser - og for deres venner og familier - disse scenariene er en kjent og vanskelig del av dagliglivet. Funksjoner

Tvangslidelse er en medisinsk lidelse som skaper problemer for hjernen i bearbeiding av informasjon. Det er to viktigste delene av denne lidelsen: de tvangstanker og tvangshandlinger. Tvangstanker er ukontrollerbare, irrasjonelle tanker som oppstår ofte, og trenge inn i dagliglivet til den lidende, og skaper angst og frykt. Tvangsmessig siden av OCD innebærer atferd som den lidende utfører for å avlaste disse angst og frykt. Disse tvangsmessig atferd ikke alltid har en logisk kobling til sine tvangstanker, et barn som er redd for avskaffelse må kanskje organisere sine utstoppede dyr. Heller ikke utfører tvangshandlinger minske de mentale bekymringer, og dermed forårsaker den lidende til å gjenta disse atferd ustanselig. Depresjon er ofte en ekstra funksjon i OCD, forårsaket av stress for å håndtere de ekstreme og uforklarlige frykt og tvangshandlinger.
Størrelse

Ifølge Obsessive Compulsive Foundation, 1 av 50 voksne lider med denne lidelsen, og dobbelt så mange har hatt det en gang i sitt liv. Det kan begynne når som helst i livet, selv om en tredjedel til halvparten av voksne lider av OCD hevder at de opplevde symptomer i barndommen.
Effects

Tvangslidelse skaper situasjoner som gjør livet et levende tortur for OCD lider og for sine venner og familie. Svare på frykten og tvangshandlinger kan ta betydelig tid ut av hver dag, noe som skaper utfordringer i daglige rutiner. Disse tvangshandlinger kan påvirke helse hvis den lidende er obsessive om bakterier eller tvangsmessig om å spise visse matvarer eller vil bare sove under strenge forhold. OCD påvirker negativt forhold, ikke bare har familiemedlemmer sliter med en tvangslidelse pasienten, kan personer med OCD får rasende når andre ikke gå sammen med sine tvangshandlinger. Et barn som lider av OCD er ofte ertet av andre barn som ikke forstår
Misforståelse

ha ekstreme og stive vaner -. Som alphabetizing alt i en anretning eller samkjøre klær i et skap etter størrelse og farge - er ikke alltid en indikasjon på OCD. Den største forskjellen er personens holdning om hennes vaner. En person med tvangslidelser utfører rituelle tvangshandlinger som et svar på en obsessive frykt.
Teorier /Spekulasjoner

Ifølge Obsessive Compulsive Foundation, har tvangslidelser ingen påvist årsak. OCD kan kjøre i familier, men genetikk er ikke helt å klandre. Miljøet kan utløse sykdommen, når et barn lever med en obsessive compulsive forelder, kan barnet plukke opp visse tvangsmessig atferd, for eksempel ekstreme hygiene. Det er ingen medisinske tester som bestemmer OCD, det er diagnostisert gjennom å vurdere en persons symptomer. Den gjennomsnittlige person med OCD vil se tre-fire leger i en periode på ni år før de blir riktig diagnostisert.
Expert Insight

Behandling for tvangslidelser involverer medisiner og terapi. OCD medisiner hindrer serotonin blir gjenbrukt i hjernen, og dermed tillater en normal balanse av kjemikaliet i hjernen. Kognitiv atferdsterapi utsetter OCD lider til sin frykt mens hjelpe dem ikke svare med sine vanlige tvangsmessig atferd. Familier som sliter med en tvangslidelse medlem oppfordres til å utdanne seg på lidelsen og til å søke rådgivning.

helse

· Vitamin A Mulig New Drug For Mesothelioma 
· 411 på H2O Staying sunn og vakker 
· Hvordan gjenkjenne aviophobia 
· Hva er risikoen ved Livmorhalskreft behandlinger? 
· Symptomer hjertesykdom 
· Trenger Sleep: The Perfect madrass 
· Instrumenter som brukes i forutsi Tornadoes 
· Lindre leddsmerter: gjennomgå felles mobilisering Fra høyt utdannede fysiotera…
· Hvordan sjekke kirurgens Record Før mastektomi kirurgi 
· Tegn og symptomer på Salmonella Forbruk