Personlige Time management teknikker for deprimerte mennesker

Ifølge Verdens helseorganisasjon, påvirker depresjon mer enn 120 millioner mennesker over hele verden, og innen år 2020 er det ventet å være den nest vanligste sykdommen. Siden depresjon påvirker konsentrasjon og humør, mange mennesker som lever med det ofte finner det vanskelig å få ting gjøres, følger gjennom med mål og administrere sin tid effektivt. Men ved å bruke ressursene rundt deg og ha mye tålmodighet, bør du være i stand til å håndtere effektivt og bruke tiden din med omhu for å bli mer produktive. Innstilling håndterbare mål

Skriv ned dine mål for den kommende uken eller neste dag, slik at du vil kunne holde oversikt over hva du har oppnådd. Når du setter dine mål for uken, er det viktig å sørge for at målene er håndterbare og realistisk.

En god tommelfingerregel er å lage en liste over alle de oppgavene du ønsker å oppnå, og deretter skalere tilbake de målene du har satt, slik at de er mer håndterlig. Ved å gjøre dette vil du være sikker på ikke å skuffe deg.
Trinn til Achievement

Skriv i et tidsskrift eller kartlegge de ulike måtene du kan oppnå dine mål. En måte å gjøre dette på er å blokkere ut bestemte perioder i løpet av dagen når du kan fokusere på å få oppgaven ferdig.

For eksempel, hvis du har en avtale satt for 16:00 og det tar bare 10 minutter å komme dit, blokkere ut 15 eller 20 minutter bare for å sørge for at du har en tid buffer for å nå målet du har satt. Etter at du har fullført en oppgave, merke av målet på listen din eller gi deg selv litt mental ros som en form for oppmuntring.
Nedetid

Down tid og avslapping perioder er viktig for alle, spesielt de som er rammet av depresjon og psykiske lidelser. Nedetid kan bestå av en hvilken som helst periode av dagen eller uken hvor du fokuserer på deg selv og gjenvinne mental styrke og utholdenhet.

Mange velger å gjøre dette 30 minutter til en time før sengetid. La det være nok tid, men slik at du kan reflektere over dagens aktiviteter og være stolt av hva du har oppnådd. Et par andre teknikker som du kan bruke under nedetid er progressiv muskel avslapping og oppmerksom meditasjon for å bidra til å forberede deg selv og gjør deg klar for neste dags eller ukes mål.