Hvordan finne den beste tiden å ha mastektomi kirurgi

Bestemme den beste tiden å ha mastektomi kirurgi er en vanskelig avgjørelse å ta. Legen vil sannsynligvis ha deg planlegge kirurgi for tidligst mulig tidspunkt. Du vil ønske å vite den prosessen som han kommer til den beslutningen. Her er hvordan du finner den beste tiden å ha mastektomi kirurgi. Instruksjoner
en

Planlegg din vanlige besøk med familien din lege. Legen vil undersøke brystene dine. Ved undersøkelse vil legen anbefale om du trenger å se en spesialist for nærmere undersøkelse.
2

Møte med en spesialist på fastlegen din forespørsel om å få brystene undersøkt. Spesialisten vil se etter eventuelle forstørrede lymfekjertler under armene og på undersiden av halsen. Hovne kjertler, kjent som klumper, er det første tegn på brystkreft.
3 p Hvis spesialisthelsetjenesten forespørsler, vil du gjennomgå flere undersøkelser for å påvise muligheten for kreft. Noen av disse testene inkluderer en mammogram, en biopsi og ultralyd.
4

Bring noe informasjon om familien din historie med kreft til legen slik at de kan undersøke saken sammen med testresultatene. Dette vil hjelpe dem å forstå din sak slik at de kan gi deg den beste behandlingen mulig.
5

Diskuter resultatene med din lege og din familie. Det er svært viktig at du planlegger det pre-op fysiske og kirurgi så snart som legen anbefaler. Den beste tiden for deg å ha en mastektomi er så snart som mulig etter at legen bekrefter at du har kreft.

helse

· Slik holder Vår Air Clean 
· Hvordan man skal vurdere alternative kreft behandlinger 
· Hva er de første symptomene på en Arizona Scorpion Sting ? 
· Chiropractic Care for en klemt nerve 
· Effekter av veggedyr 
· Hva får folk til å Stutter? 
· Hvordan behandle Sjøsyke 
· Hvordan få et hjem Aide Worker 
· Optimal Pusteteknikker 
· Om Utnyttelse gjennomgang Training