Sosiale spill for barn som har PDD

Ifølge American Psychiatric Association (DSM-IV, 1990), gjennomgripende utviklingsforstyrrelser (PDD) omfatter lidelser som presenterer seks eller flere av de 12 symptomene som er definert for PDD, som autisme og Aspergers syndrom . Barn med PDD har problemer med å tilpasse seg samfunnet. De viser vansker med å vise og formidle følelser og følelser, de mangler empati, de vet ikke hvordan du bruker riktig språk og atferd i sammenheng, og de ikke forstår eller uttrykke non-verbalt språk. Gruppe Games

Barn med PDD har vanskeligheter i samspill sosialt. De er ensomme barn, og de tar ikke initiativ. De jobber bedre alene, og de liker ikke å utveksle ideer med sine jevnaldrende. En måte å gjøre dem samhandle er å gi dem en oppgave som krever andre studentenes hjelp til å fullføre. For eksempel gruppe barnet med PDD med andre barn og gi hvert medlem av gruppen en ledetråd å bygge en struktur eller løse et problem. Dermed må de kommunisere med hverandre for å fullføre arbeidet eller finne løsningen.
Sosiale Historier

Sosiale historier dagens regler og forventet atferd i enkle ord og med klare instruksjoner. De bruker den første personen fortelling å hjelpe barnet identifisere seg med historien. En sosial historie har fire etapper - det første beskriver karakterene, hvor de er, hva de gjør og hvorfor. Den andre omhandler reaksjonene til de andre elevene mot barnets atferd. Den tredje forteller barnet hva du skal gjøre, og den siste, ofte valgfritt, krever barnet å skrive ned setninger om historien til å forsterke forventet oppførsel.
Play Datoer

p Dette planlagte samspill med andre barn skal drøftes på forhånd med barnet med PDD å la ham vite nøyaktig hva slags atferd som er forventet av ham. Vanligvis, for første leke date en lekekamerat er nok. Som barn med PDD lære ved å imitere andre, er en leke date en mulighet for ham til å se og imitere andre barns lek, og dermed utvikle sine sosiale ferdigheter og hans forhold til det andre barnet. De sosiale ferdighetene som fortsatt må forbedres må diskuteres med ham og forsterket i løpet av neste leke date.
Emotion Games

annen måte å hjelpe barn med PDD forstå og anerkjenne følelser er ved å spille korte filmer med folk som viser følelser som tristhet, glede eller sinne. Professor Simon Baron-Cohen, direktør for Autism Research Center ved Cambridge University i London, UK, utviklet en DVD spill som har gode resultater med barn med PDD. Fordi barn med PDD finner det vanskelig å forstå andre mennesker, men er interessert i livløse objekter, brukte Baron-Cohen animerte biler med faktiske folks ansikter på dem, i motsetning til i serien om Thomas the Tank Engine, hvor ansiktene er trukket.

helse

· Hvordan identifisere Pica Disorder 
· Hvordan skrive en tradisjonell Obituary 
· Den beste måten å starte en Low Carb Diet 
· Slik lindrer stiv nakke Pain 
· EDF & the Role of GIS i Mining 
· Hvordan Heal en ankel Fracture 
· Hva bruker du for Turf Burns 
· Diabete årsaker og behandling Med Easy Way 
· Hjem microdermabrasion kits: Har de virkelig fungerer 
· Hvordan bli kvitt lukt i Memory Pillows