Hvordan gjenkjenne depresjon i andre

Mens det kan være lett å finne ut hva du føler, kan oppdage følelser i andre mennesker noen ganger være utfordrende, spesielt når disse menneskene gjemmer sine følelser. Det er viktig å merke seg at det er mulig å si om noen er deprimert og hvis de trenger hjelp. Instruksjoner
en

Still spørsmål. Hvis du tror noen er deprimert, spør dem. Spør dem hvordan de føler, hvis de føler for å snakke eller om det er noe plager dem. De kan ikke svare eller svare deg sannferdig, men de vet at du er villig til å lytte. Å vite at du har noen å snakke med er et stort skritt i å bekjempe depresjon.
2

Notice. Det er viktig å ha dette i bakhodet når mange av de ledetråder varsler noen er deprimert er ikke-verbal. Kroppsspråk spiller en viktig rolle i hvordan vi kommuniserer med hverandre. Deprimerte mennesker vil ha dårlig kroppsholdning, unngå øyekontakt, ikke bryr seg om utseende og hygiene, smiler mindre eller har "tvunget" smiler og generelt har en "jeg bryr meg ikke" holdning om ting. Se tips for flere signaler på depresjon.
3

Hør. Mesteparten av tiden vil du være i stand til å fortelle om en person er deprimert ved å lytte til hva de sier. Hvis de begynner å snakke om selvmord, hvor håpløst de føler, hvordan ingen bryr seg om dem, hvordan "trist" de er, hvor nummen /empty de føler, hvordan det ville være bedre om de ikke var her eller noe langs disse linjene, ta det på alvor. De er symptomer på depresjon og er vanligvis den måten mennesker som lider av depresjon la andre få vite om det. Det er veldig vanskelig å komme ut og si "jeg er deprimert og trenger hjelp. ' og det er derfor det er viktig å legge merke til skiltene.
4

støtte dem. Kjøre dem til legetimer, lytte til dem når de begynner å åpne opp, henge ut med dem (når de trenger noen, men innser at selv om de kanskje ønsker selskapet, kan det være vanskelig for dem å be om det), minner dem at du er her for dem, og spør om depresjon (dvs. hvordan det føles, hva er fakta og /eller myter, hva er tegn /symptomer),

helse

· Hvordan å utstyre et bad for en leddgikt lidende 
· Hvordan identifisere Spider Bite Symptomer 
· Grunner for lav nyrefunksjon 
· Fysio Øvelser for Neck 
· Hvordan lage skjønnhetsprodukter med aromaterapi 
· Fordeler med Apple Cider Eddik 
· Healthcare Ledelse Styles 
· Autosomal dominant polycystisk nyresykdom 
· Acai Berry Supplement & Kolon-rensing piller 
· Sikreste Prevensjon for HIV positive individer