Hvordan bekjempe Suicidal Oppfordrer

Livet kan være vanskelig å håndtere, spesielt når en dårlig ting etter hverandre ser ut til å skje. Personer som lider av alvorlig depresjon kan begynne å finne liv håpløs, som fører til tanker om selvmord, og trangen til å handle på disse tankene. Hvis du finner deg selv ønsker å begå selvmord, bør du umiddelbart søke akutt hjelp. Enten du for tiden mottar behandling for din depresjon eller ikke, det er flere tiltak du kan gjøre akkurat nå for å bekjempe lyster. Instruksjoner
en

Gi deg selv litt avstand. Love deg selv at du ikke vil handle på dine lyster akkurat nå. Si til deg selv: "Jeg vil vente 24 timer før du gjør noe", eller til og med lover deg selv å vente en uke. Ved å lese denne artikkelen, er du bekrefter det, mens du føler deg suicidal, er du ikke handler på det, og dette kan være en oppmuntrende følelse.
2

Forstår at folk komme forbi følelser, selv folk som faktisk har nådd bunnen i sitt liv. Ved å ikke handle på drifter, få profesjonell hjelp og arbeider på å bli bedre, har folk bedre sine liv og gått på å føle seg lykkeligere enn noen gang, og du er mer enn i stand til det samme.
3

Husk at lettelse er en følelse. Mange anser selvmord som en permanent løsning fordi de søker smertelindring som har bygget opp over tid. Imidlertid er lettelse en følelse, og å føle noe, må du være i live. Begå selvmord vil bringe ingen lettelse til noen.
4

Forstå at selvmord ikke alltid fungerer. Hver metode for selvmord har en sjanse for å ikke oppnå det ønskede resultat, og mange mennesker overlever selvmordsforsøk med beklagelse. For eksempel har overlevende fra Golden Gate Bridge rapportert angret sine selvmordsforsøk i luften, og selv så tidlig som i øyeblikket føttene forlot broen. Hvis du forsøker selvmord, kan du ikke bare leve for å angre på beslutningen, men du kan ende opp med å skade deg selv permanent, slik som lammer deg selv i et fall.
5

Be om hjelp fra venner eller familie. Vær oppmerksom på at den du snakker med kan være usikker på hvordan jeg skulle reagere, og de kan selv tankeløst sier vonde ting. Men disse reaksjonene er utelukkende om sin egen frykt for å miste deg, ikke noe du har gjort mot dem. Hvis du ønsker å snakke med noen som er garantert å ikke dømme deg, ringe National Suicide Prevention Hotline på 1-800-273-8255.
6

Unngå narkotika eller alkohol når du føler deg suicidal. Disse stoffene sterkt redusere hemninger, og du kan ende opp med å skade deg selv - noe du normalt ikke ville gjøre når edru
7

Oppsøk terapi hvis du ikke allerede har.. Selvmordstanker er en form for traume, og traumer er noe som trenger profesjonell hjelp til å helbrede.
8

Vet at det er ikke din feil. Du kan ikke hjelpe hva hjernen tenker på, og du absolutt ikke kan kontrollere det når du blir deprimert nok til å vurdere selvmord. Husk at disse følelsene er vanligvis forbigående, men du trenger å snakke med noen umiddelbart for å hjelpe deg å komme gjennom den.

helse

· Vite mer om brystforstørrelse! 
· Tips om helbredelse fra Hallux valgus kirurgi 
· Hvordan Raise Blood Oxygen 
· Typer Urin Infeksjoner 
· Hvordan du skal se etter tegn på depresjon 
· Hva er den lovlige grensen på Breathalyzer Readings? 
· Slik Cure Hodepine Naturligvis 
· Behandlinger for Tilbakevendende Prostate Cancer 
· Hvordan ser herpes? 
· Strøm Spesifikasjoner for en BiPAP Plus Machine