Hvordan takle Død

Folk frykter døden og nesten alle har en annen idé om hva døden egentlig er. Likevel er det faktum at døden kommer inn i våre liv som en del av livet oppleve noe vi alle må akseptere. Døden er ikke alltid lett å akseptere. Sørgende er en følelsesmessig og langsom prosess. Her er noen trinn på hvordan å takle døden. Instruksjoner
en

Tillat deg selv tid til å sørge. Snakke åpent og ærlig. Ikke vær redd for å la dine følelser show. Det verste man kan gjøre er å holde sørgende følelser inne.
2

Cry når du føler for det. Det er greit å gråte. Du har mistet noen veldig mye for deg. Gråter viser hvor mye du elsker og savner dem. Gråter vil hjelpe deg å føle deg bedre.
3

La tiden gå. Det tar tid å gå gjennom sorgprosessen. Du vil aldri glemme den personen som døde, og du vil alltid ha en viss grad av smerte i ditt hjerte. Imidlertid vil det bli lettere å takle over tid.
4

Utforsk følelser og erfaringer om døden. Diskuter følelser som ensomhet, sinne og tristhet åpent og ærlig med andre familie og venner. Bli en død og sorg støttegruppe. Støttegrupper er gode måter å møte og snakke med andre mennesker som har vært gjennom en lignende opplevelse.
5

Ta godt vare på deg selv. Spis godt balanserte måltider og få nok hvile. Din helse er svært viktig i denne perioden. Det kan være lurt å se en lege og diskutere følelser og depresjon du føler.
6

Vær tålmodig. Det tar tid å helbrede. Noen dager vil være bedre enn andre.

helse

· Hvordan Styrk Solar Plexus Chakra 
· Ting du kan spise på Southbeach Diet 
· Rubbing alkohol for behandling av Burns 
· Yrkesfaglige ferdigheter for folk i utvinningen 
· Liste over South Beach Diet Foods 
· Barnevakt noter for Teens 
· Pennsylvania Medicaid Fordeler 
· Kan du bli gravid med Mild celleforandringer? 
· 5 øvelser for å redusere cellulitter på lårene 
· Slik håndterer Myositis