Psykoanalyse og depresjon

Psykoanalysen er en form for terapi som kan bidra til å behandle en depressiv lidelse. En depressiv lidelse refererer til vedvarende deprimert følelser eller tilbakevendende depresjon som forstyrrer normal, daglig fungering. Depresjon

Symptomer på en depressiv lidelse kan omfatte trist, håpløs eller skyldig følelser, mangel på interesse i lystbetonte aktiviteter, tretthet, distractibility, selvmordstanker, og endringer i sove og spise mønstre.

med Typer

Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH), depresjon og dystymi er de to vanligste typene av depresjon. Andre typer inkluderer psykotisk depresjon, post-partum depresjon og værsyke.
Psykoanalysen

Ifølge American Psychoanalytic Association (APsaA), er psykoanalyse både en teori om menneskets natur og en terapeutisk behandling av psykiske lidelser. Psykoanalyse forsøker å avdekke ubevisste aspekter av en persons karakter som kan bidra til psykiske plager som depresjon.
Egenskaper

Ifølge APsaA, innebærer psykoanalyse vanligvis en pasient som sitter ned med og snakke åpent med en psykoanalytiker. Prinsipper for psykoanalyse inkludere ideen om at hver person er et individ, og at ubevisste faktorer bestemmer atferd og følelser.
Behandling

Ifølge NIMH, depresjon er en treatable tilstand , og de vanligste formene for behandling er antidepressive medisiner og noen form for psykoterapi.

helse

· Hvordan få mer kalsium i en Diet 
· Kalorier Burn-Quick Vekttap Naturlig og behandling 
· Hvordan identifisere symptomer på akutt nyresvikt 
· Om Midol 
· Parkinsons sykdom tegn og symptomer 
· Virkningene av Fetal Alcohol symdrome 
· Tribulus for trening 
· Aktiv Vs. Passiv selvmordstanker 
· Problemstillinger som må Healing In The Health Care System 
· Sakte degenerasjon av Synet Med Complete Anti Aldring kosttilskudd som inneholde…