Atferdsproblemer hos barn

Barn kan lide med flere atferdsproblemer. Å vite når normal barndom raserianfall og unges opprør har kommet til noe mer alvorlig er viktig. Foreldre bør forstå symptomer på atferdsproblemer og søker behandling når deres barns oppførsel begynner å blande seg inn i daglig fungering eller utgjør fare for seg selv eller andre. Normal Development

Hvert barn går gjennom perioder med dårlig oppførsel og utagering. Normal utvikling krever at barna går gjennom stadier som dette for å tillate dem å finne sin egen identitet og få uavhengighet. Kranglet med foreldre eller lærere, gråt og roping på søsken og å nekte å gjøre det de blir fortalt er alle typiske atferd som barn og tenåringer vise under deres utvikling. Barna ofte handle ut behaviorally når de ikke har ord for å forklare hva de føler. Ønsker frihet, men er bundet av grensene for foreldre og skole er frustrerende og vil føre mange barn til å være ulydig reglene å bøye sin uavhengighet. Slik at barnet plass til å gjøre opprør til tider er nyttig --- og er faktisk en passende reaksjon.
Problematferd

Noen barn begynner å uttrykke atferd utover normal skuespill ut. Når barna engasjere seg i atferd som utgjør en risiko for deres trivsel, enten fysisk, følelsesmessig eller juridisk eller de deltar i atferd som er farlige for andre, representerer det ofte et problem som må tas opp. Rusmisbruk, hyppige kampene, skjæring og seksuell promiskuitet er alle atferd som barn og tenåringer bli involvert i som indikerer har sine atferdsproblemer krysset linjen fra normal utvikling. Yngre barn kan ha ekstreme raserianfall der de bite og slå eller kaste ting. Disse atferd bør bety et behov for å søke hjelp.
Diagnose
p Hvis et barn uttrykker ekstreme følelser eller atferd, er det viktig å søke hjelp. Planlegge en avtale med en rådgiver eller psykiater for å ha barnet riktig diagnostisert er viktig for å forstå årsakene til atferden. Mange faktorer kan være medvirkende til barnets adferd, herunder sosiale, pedagogiske og fysiske påvirkninger. En medisinsk vurdering og psykologisk testing kan bidra til å avdekke hva som skjer med barnet.
Behavioral Disorders

Barnet ditt kan bli diagnostisert med en atferdsmessige lidelse som opposisjonell trassig eller Conduct Disorder, eller de kan ha et problem som Attention Deficit Disorder, som kan være å ha en innvirkning på deres evne til å fokusere og oppfører seg. Det kan være at situasjonsbestemte faktorer gjør justering vanskelig for barnet ditt. Overganger som skiftende skoler eller en forelder skilsmisse kan føre til betydelige justering problemer for noen barn.
Behandling

Når barnets atferd er identifisert, kan det være enklere å behandle barnet. Noen barn kan kreve medisiner for å kontrollere sine tanker og impulser, andre vil være i stand til å løse sine problemer i veiledning ved å utvikle mestringsstrategier og snakker om de tingene som plager dem. Arbeide med barnet ditt i familieterapi og utdanne hele familien på barnets problemer kan hjelpe alle å ta en aktiv rolle i behandlingen. Utnytte ressurser som den nedenfor kan hjelpe deg å få innsiktsfull informasjon om atferdsforstyrrelser og koble deg med lokal støtte i ditt område.

helse

· Nedre ryggsmerter klemt nerve Øvelser 
· Hva er Expert Massage? 
· Hvordan koble en gnager Wheel til en Cage
· Hvilke spørsmål til Spør en tannlege Om Proteser 
· Lilac Aromaterapi 
· Hva er øret lys og er de trygge? 
· Hvorfor skal folk Øvelse: The Truth About dens fordeler for deg 
· Hvordan du velger en skole for et barn med Aspergers syndrom 
· Dyp pusting Tips 
· Akutt nyresvikt Risk