Om Seroquel

Seroquel er en anti-psykotiske medisiner godkjent av Food and Drug Administration (FDA) til behandling av bipolar lidelse. Bipolar lidelse er en psykisk lidelse preget av vekslende perioder med depresjoner og svært opprømt stemning, ifølge National Institute of Mental Health. Kjemisk, er Seroquel kjent som quetiapin fumarate og er lovlig tilgjengelig kun på resept. Historie

Seroquel er kjent som et atypisk antipsykotisk og har vært brukt siden 1997 til å styre og stabilisere humørsvingninger i forbindelse med bipolar lidelse, ifølge produsentens hjemmeside. I 2004 ble det offisielt godkjent av FDA for å behandle bipolar lidelse. Som i 2009, ble Seroquel ikke godkjent for bruk hos personer under 18 år.
Slik fungerer

Den nøyaktige metoden som Seroquel fungerer er ikke kjent, henhold til produsentens hjemmeside. Imidlertid mener det medisinske samfunnet som bipolar sykdom og andre mentale sykdommer er forårsaket i det minste delvis av en kjemisk ubalanse i hjernen. Studier og pasient erfaring har vist at Seroquel bidrar til å regulere disse kjemikaliene i hjernen og reduserer depresjon og manisk oppførsel.

Alvorlige bivirkninger
p Det er en risiko av alvorlige bivirkninger med Seroquel. Ukontrollerbare bevegelser av ansikt og kropp kan oppstå ved bruk av antipsykotika som quetiapin, og kan føre til en permanent tilstand kjent som tardiv dyskinesi (TD). Meget høy feber, muskelstivhet, forvirring eller risting kan skyldes bruk av narkotika og føre til en potensielt dødelig tilstand som kalles nevroleptisk malignt syndrom (NMS), i henhold til produsentens hjemmeside.
Vanlige bivirkninger
p Det er flere mer vanlige bivirkninger som er rapportert ved bruk av Seroquel. Døsighet, svimmelhet og munntørrhet kan resultere fra å bruke Seroquel piller. Økende inntak av væske som vann og unngå alkoholholdige drikkevarer er vanligvis effektive måtene å redusere eller eliminere slike bivirkninger.
Cost
p Som i 2009, var Seroquel tilgjengelig i 25-mg, 50 mg, 100 mg, 200 mg, 300 mg og 400 mg tabletter. Dosering avhenger av pasienten og at legen. Økonomisk støtte programmer er tilgjengelig for uforsikrede pasienter som oppfyller visse inntekt retningslinjer. Forsikring co-betaler avhenge av den enkelte helseplan. Kostnaden av stoffet for uforsikrede pasienter som betaler med kontanter kan variere fra ca $ 155 for 60 25-mg tabletter til ca $ 405 for 30 400 mg piller.

helse

· Hvordan bruke Exercise å administrere PMS 
· Hvordan ta en selvtest for Eating Disorders 
· Om Mole fjerning 
· Hvordan Reverse Adrenal Fatigue 
· Lymfom Cancer Treatment 
· Er The Vapor sigarett trygt? 
· Hva er fordelen med en blodoverføring under kreftbehandling? 
· Om Immune System & Allergi 
· Hva Fitness ekspertene sier om The ROM Machine? 
· Faktorer i Network Congestion