Kognitiv atferdsterapi for ADHD

Kognitiv atferdsterapi, en form for terapi som fokuserer på tenkte heller enn følelser, har vært brukt i over 40 år for å behandle fobier, angst og depresjon. I det siste tiåret, har kognitiv atferdsterapi terapeuter begynt å bruke sine metoder for å behandle både oppmerksomhet underskudd og oppmerksomhet Deficit /Hyperactivity Disorder (ADD og ADHD). ADHD

ADHD er en neurobehavioral utviklingsforstyrrelse, først navngitt i 70-tallet. The American Psychiatric Association definerer det som en "vedvarende mønster av uoppmerksomhet eller hyperaktivitet." Tre til fem prosent av barn i Amerika vise symptomer på ADHD, og ​​om lag 40 prosent av ADHD-barn fortsette å manifestere sykdommen inn i voksenlivet. Dobbelt så mange gutter som jenter blir diagnostisert med ADHD.
Diagnosis and Treatment

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, advarsel tegn på ADHD inkluderer uro, snakker for mye, forlater arbeid uferdig, og ikke klarer å lytte til instruksjonene og ta hensyn til detaljer. ADHD er vanligvis behandles med sentralstimulerende midler som Ritalin, Adderall eller Dexedrine, medikamenter som reduserer hyperaktivitet og øke oppmerksomheten span. Men legene anbefaler andre metoder for behandling i forbindelse med medisinering: barn med ADHD er ofte plassert i spesialiserte klasserom, underviste bortsett fra skolen, og nå behandles med kognitiv atferdsterapi (CBT)
<. br> CBT og ADHD

Symptomene på ADHD er ofte alvorlige hindringer for pasientens liv. Som et resultat, kan personer diagnostisert med sykdommen utvikler negative selvbilde og angst, og dermed compounding sine opprinnelige symptomene. Kognitiv atferdsterapi hjelper pasienter kontrollere sine negative mønstre for tenkning og forstå at deres måte å se seg selv påvirker måten de samhandler med verden. Målet med CBT er å vise pasienten at disse tankemønstrene kan endres, og deretter endre dem.
Spesifikke Skjevheter

Personer med ADHD ofte faller inn i bestemte måter for å tenke på seg selv. Alt-eller-ingenting tenkning (der hvis noe ikke er perfekt, virker det som en fiasko) er vanlig, er som overgeneralization, der enkeltpersoner se konkrete tilbakeslag som en del av en uforanderlig mønster. Dette kan føre til sosial paranoia, der pasienter mener at de alltid sett dårlig av andre, og logisk tenkning, der pasientene forvente svikt før alle hendelser. Andre ADHD tanke skjevheter inkluderer en fiksering på hvordan ting bør være, heller enn hvordan de er, eller kan være, komparativ tenkning, der pasienten stadig måler seg mot andre;. Og over-tilpassing, eller legge for mye ansvar på seg selv

Effekt

Selv om kognitiv atferdsterapi kan ikke brukes som en erstatning for medisin, viste en 2005 Boston studie som CBT, når det brukes sammen med medisiner, er betydelig mer effektiv behandling enn legemiddel alene. Generelt, er CBT en hurtigvirkende metode for psykoterapi, terapeuter og pasienter vanligvis rapporterer målbare positive resultater etter 12 til 15 en-timers økter. For de som ønsker å finne en kognitiv terapeut for behandling av ADHD, er det viktig å finne en spesialist med forutgående opplæring i behandling av ADHD, så mange kognitive terapeuter ikke har hatt erfaring med denne relativt nye området for behandling.


helse

· Hvordan å finne de laveste synsundersøkelse Prisene 
· Måter Vitamin K hjelper kroppen Transfer Kalsium 05 
· Helse Bekymringer Med Mobile Technology 
· Hva mat å spise for en Clear Complexion
· Skuldersmerter Pump bivirkninger og farer 
· Hvordan du bytter fra mann til kvinne Bruke hormoner 
· Hvordan å børste tennene Etter en Utvinning 
· Hvordan Naturligvis Sanitize en Toothbrush
· Hvordan man skal håndtere avhengighet med No profesjonell hjelp 
· Top Fem måter for å finne en kur for akne