Om Dual Diagnosis Ledelse

Når en person lider av en dobbel diagnose de kollektive psykososiale problemer kan føles overveldende og synes vanskelig å behandle og administrere. Begrepet dobbeltdiagnose brukes til å beskrive concurring eller co-eksisterende kjemiske misbruk lidelser og psykiske lidelser. Siden psykiatriske lidelser og rusmisbruk problemer kan variere sterkt, finnes ingen standard type dobbel diagnose. Den gode nyheten er at de fleste mennesker diagnostisert med dual lidelser kan gjenopprette. Double Trouble

En rekke problemer er mulig når arbeider med å administrere en dobbel diagnose. Noen ganger følelsesmessige forandringer kan skjules ved bruk av alkohol eller narkotika. I andre tilfeller kan rusmiddelspørsmål gi inntrykk av at en person lider av en psykisk lidelse.

En dobbel diagnose kan også intensivere problemer med familiemedlemmer, og i nære relasjoner, og skape problemer på jobben, på skolen og med personlig økonomi.
Diagnostisering to betingelser

generelt, problemer med narkotika og alkohol ofte dukke opp på grunn av underliggende depresjon og angst problemer, personlighetsforstyrrelser og noen ganger schizofreni. I noen tilfeller de emosjonelle problemene er den første eller kjernespørsmål.

Symptomer på psykiske lidelser kan be folk til selvmedisinering med narkotika og alkohol for å redusere virkningene av deres tilstand i det minste midlertidig. På den annen side, kan stoffet problemstillinger kommer først og til slutt føre til psykiske og følelsesmessige problemer til svette.
Behandling av Forhold Samtidig

Da forblir ubehandlet, kjemisk avhengighet kan forverre psykiske symptomer, mens oversett mentale tilstander kan øke sjansen for et stoff eller alkohol tilbakefall.

For å bli bedre, noen med en dobbel diagnose må behandle begge forhold. Når en person er under omsorg av samme lege eller team for kombinert behandling av kjemiske og psykiske problemer er det referert til som integrerte dual lidelser.
Leve med Dual Diagnosis

Majoriteten av mennesker som lider av dual lidelser kan gjøre en vellykket utvinning. De har en større sannsynlighet for å lykkes når de får integrert dual lidelser behandling.

Selv om tilbakefall er alltid en mulighet, folk flest er i stand til å komme tilbake på beina og fortsette med utvinning. Noen personer delta selvhjelpsgrupper som Anonyme Alkoholikere og Dual Recovery Anonymous til hjelp i forebygging av tilbakefall og bidra til å opprettholde deres utvinning.

helse

· Steder å pensjonere i Storbritannia 
· Personal Trainer I MD 
· Tegn og symptomer på Tibia Stress Fracture 
· Fordeler med DNA fingerprinting 
· Urter for et hormon ubalanse hos menn 
· Oppleve Vision Loss Finn ut hvorfor! 
· Hvordan overvinne frykten for Tak 
· Alternativ terapi for spenningshodepine 
· Forskjellen mellom genital Herpes og Helvetesild 
· Virkningene av Green Coffee