Enkel Selvhjelp for OCD

Tvangslidelse er en type angstlidelse. Personer med OCD tendens til å ha kontinuerlig, nedbrytende tanker eller frykt som forstyrrer deres hverdag. Frykt for bakterier, visse typer oppførsel, forlegenhet, og sosiale situasjoner er noen vanlige bekymringer forbundet med OCD. Atferd kan omfatte overdreven håndvask, repeterende atferd som for eksempel låse dørene igjen og om igjen, stadig arrangere og sortere ting, og overdreven telling. Når den ikke behandles, kan OCD alvorlig forstyrre livet ditt. Det er viktig å innse at du kan ta skritt for å hjelpe deg selv avtale med OCD. Ta beslutningen om å velge
p Som med de fleste viktige forandringer i livet, må du ta beslutningen om å endre. Hjelpe deg selv innebærer en forpliktelse. Når du forstår at du har et valg om hvordan du fortsette å leve, så må du ta beslutningen om å få kontroll og å arbeide mot en sunn, produktiv og gledesfylt liv
Know Your Enemy

Forstå at OCD er fienden, det vil alltid være et hinder for en produktiv, oppfylt liv. Din OCD er ikke deg. Lær om sykdommen din, og se på det som en hindring, men ikke en slutt. OCD er en tøff motstander, men du har kraftige våpen mot det.
Bli klar over dine tanker

Arbeidet med å se tvangstanker som et resultat av din angst. Øv skille angstlidelse fra innholdet i tanken. Ikke prøv å snakke deg ut av innholdet i tanken, slik som å overbevise deg selv om at du ikke har bakterier. I stedet, minn deg selv på at du har en angstlidelse, og fokuserer på symptomene på sykdommen, ikke temaet for tanker.
Gjenkjenne Andre alternativer

Minn deg selv at du har alternativer. Du trenger ikke å utføre ritualisert atferd som svar på tvangsmessig tanke. Innser at det å ha en tanke og handler på det ikke nødvendigvis henger sammen. Vær åpen for å prøve nye måter å reagere på en fryktelig tanke som en planlagt forsinkelse (jeg vil vente 10 minutter før jeg handle på denne tanken), dyp pusting, og plassere trodde til side mens du utfører en urelatert oppgave.


Ikke gjøre det alene
p Hvis du mistenker at du har OCD, hjelpe deg selv ved å få hjelp fra andre. Se legen din eller en utdannet rådgiver for å vurdere dine problemer. Medisiner er tilgjengelige for å hjelpe, og atferdsterapi har vist seg å være svært effektiv. Hvis du lider av OCD, kan du ta beslutningen om å bli bedre og leve et sunt lykkelig liv.

helse

· Knip Du trenger Calibrachoa tilbake? 
· Hvordan diagnostisere en hindret tarm 
· Idiopatisk nevropati Behandling 
· Om Drug Tests 
· Hvordan å sove godt 
· Medifast The enkleste måten å miste vekt 
· Hvordan ha en god dag 
· Hvordan redusere Carpal Tunnel Pain 
· The Best Cures for hjertesvikt 
· Slik Lavere Body PH Naturligvis