Hva er fordelene med å kombinere Klonopin & Prozac?

For mennesker som lider av depresjon og angst, er den rette kombinasjonen av medisiner ofte vanskelig å finne. Leger vanligvis prøver en pasient på ulike medisiner før bestemme hva som fungerer best for å lindre symptomene på psykiske problemer som involverer depresjon og angst. Medisinsk forskning, heldigvis, avslører en rekke fordeler ved å kombinere antidepressiva Prozac med anti-angst narkotika Klonopin. Utforske disse vil hjelpe deg å diskutere dette mulig behandling kombinasjon med legen din. Responstid

En stor fordel av å kombinere Prozac og Klonopin under tilsyn av lege er en økt responstid for virkningene av den langsiktige antidepressiva, Prozac. Ofte tar flere uker til en måned å begynne å jobbe for psykiske problemer som depresjon, trenger Prozac tid til å hope seg opp i hjernen før den kan takle noen av de ødeleggende symptomer på slike lidelser.

Ifølge en medisinsk studie av Summit Research Network, tillegg av Klonopin - et benzodiazepin anti-angst medisinering - i begynnelsen av behandling med Prozac økte antidepressive effekter i løpet av de første 21 dagene av behandlingen. Denne økningen i hjernens respons tid er en viktig fordel med kombinasjonen av de to stoffene, og gir raskere lindring for symptomer som depresjon og søvnløshet.
Angst Relief

Spesielt tilsatt Klonopin til en behandling med Prozac lindrer alvorlig angst. Dette er fordi Klonopin, i motsetning til antidepressiva Prozac, fungerer innen 30 minutter til en time av den første dosen, og gir umiddelbare effekter for å motvirke angst.

En vitenskapelig rapport fra International Clinical Psychopharmacology sier at for dem som lider av alvorlig depressiv lidelse i særdeleshet, som kombinerer Klonipin med Prozac gir dramatiske forbedringer for angst lettelse. Det er viktig å merke seg at studien rapporterer også at kombinasjonen av antidepressiva og anti-angst medisinering viste liten nytte for folk med depresjon uten ledsagende angst.
Sikkerhet og Andre hensyn

En viktig fordel med kombinasjonen av Klonipin og Prozac er at de to medikamentene har blitt funnet trygt å bruke i forbindelse med hverandre, spesielt i starten av behandlingen. Summit Forskning rapporterer også at Klonipin er gunstig i kombinasjon med Prozac når en lege forbereder seg på å øke doseringen av Prozac, for å behandle symptomer som doseøkning har ennå ikke lindres.
P Det er viktig, men å merke seg at mens Prozac - en selektiv serotonin reopptakshemmere antidepressiva - er ment for langsiktig bruk. Klonipin, derimot, er indisert for kortvarig bruk, hovedsakelig fordi det er både vanedannende og produserer en toleranse som kan forårsake den foreskrevne brukeren å føle behovet for å "opp" sin dose for å føle de samme fordelene. Begge medisiner bør ikke avsluttes brått, og Klonipin kan produsere alvorlige abstinenssymptomer som søvnløshet, økt angst, og selv anfall hvis man slutter brått etter mer enn en uke eller to av bruk. Sørg for å veie de potensielle ulempene ved å kombinere Klonopin med Prozac mot de potensielle fordelene med din behandlende lege.

helse

· Quantum Foot Bath Farer 
· Råd om å finne ut de grunnleggende årsakene til mat Allergiske reaksjoner 
· Om rullestol ramper 
· Hva betyr det å bremse? 
· Hofteleddet Pain Relief Treatment, årsaker og symptomer 
· Kjempe Menopausale Og Premenopausal Problemer med Phytoestrogen 
· Om Teen Pregnancy & Parenting 
· Slik Stop Smoking Med Nicocure for Natural Health 
· Herpes Symptomer Blemmer Aren T The Only Sign du kan ha Herpes 
· Utgivelsen av coracoid Process