Blandet angst-depresjon behandling

Angstlidelser og depresjon er tilstander som ofte sameksistere, ifølge US National Institute of Mental Health. For eksempel posttraumatisk stresslidelse (PTSD) eller generalisert angstlidelse (GAD) er angst forhold som kan kombineres med mild til alvorlig depresjon - en ødeleggende blanding, som kan gjøre livet svært vanskelig for de berørte person.Fortunately, det finnes en rekke måter blandet angst og depresjon kan behandles. Undersøke alternativer tilgjengelig vil være nyttig i å avgjøre om en behandling plan med en lege. Terapi

Ifølge NIMH, er det to hovedtyper av terapi som er effektive i behandling av kombinasjonen av angst og depresjon. Hver av disse tilbyr en unik behandling tilnærming til å håndtere forholdene.

Kognitiv atferdsterapi (CBT) er en front-line terapeutisk tilnærming til behandling av depresjon samt angst. Denne type behandling innebærer å arbeide med en terapeut i diskusjon økter for å endre negative tankemønstre og atferd som bidrar til de lidelser.

Mellommenneskelige terapi (IPT) konsentrerer seg om å jobbe på problematisk eller anstrengt personlige relasjoner som kan være medvirkende til angst og depresjon. Målet med IPT er å lindre depresjon og angst ved å bidra til å identifisere mønstre i mellommenneskelige relasjoner som forverre forholdene, og redusere eller eliminere disse mønstrene.
Medisiner

Noen ganger behandlingsmuligheter som CBT eller IPT bare ikke er nok til å hjelpe hvis de angst og depresjon lidelser er alvorlige. I disse tilfeller er medisiner som vanligvis foreskrevet for å behandle både sykdommer og administrere sine symptomer. Både NIMH og Angst Disorders Association of America sier at medisiner er nyttige verktøy i slike tilfeller.

I antidepressiva familien av narkotika, det finnes flere medisiner som ofte foreskrevet for å behandle depresjon og angst samtidig. Medisiner som fluoksetin (Prozac), paroksetin (Paxil), og venlafaksin (Effexor) er eksempler på antidepressiva brukes til dette formålet. Men de kan ta fra en uke til over en måned for å begynne å jobbe, så en angstdempende (anti-angst) stoffet er noen ganger foreskrevet kort sikt.

Benzodiazepiner er indisert til behandling av moderat til alvorlig angst, og i motsetning til antidepressiva, begynne å jobbe innen en time etter å ha tatt den første dosen. De er sentrale nervesystemet depressiva, og arbeid ved å forårsake en beroligende hjernen kjemikalier kalt GABA å forbli i systemet. De mest foreskrevet benzodiazepiner er alprazolam (Xanax XR), lorazepam (Ativan), klonazepam (Klonopin) og diazepam (Valium). Det bør utvises forsiktighet når du tar disse medikamentene, siden de er vanedannende og har noen potensial for misbruk.
Andre behandlinger

Adda lister opp en rekke behandlinger andre enn profesjonell psykoterapi og medisiner. Mange av disse er kostnadsfrie, og kan utforskes i et komfortabelt miljø, slik som hjemme.

Trening er en form for behandling fremgår av ADDA som å ha positive virkninger på både angst og depresjon. Regelmessig trening øker ikke bare generelle fysiske og mentale helse, utgivelser det beroligende kjemikalier i hjernen, som endorfiner, kroppens naturlige "belønning" system for fysisk aktivitet. Avspenningsteknikker, slik som dyp pusting og meditasjon, er også anbefalt. Disse skal praktiseres i et komfortabelt miljø for maksimalt utbytte.

Support finnes for dem som lider av angst og depresjon. Den ADDA antyder åpent diskuterer med familie og venner hvor de kan være nyttige i å håndtere symptomene, samt utforske støttegrupper for ytterligere hjelp.

helse

· En kort redegjørelse om Sport Supplements 
· Childhood hudproblemer forkjølelsessår, canker sår og varme utslett 
· Naturlige skjoldbrusk rettsmidler 
· Vite om fordelene ved laparoskopisk Operasjoner 
· Hjerte og Stroke HLR Retningslinjer 
· Tillat Registrer deg av nye pasienter fra Web 
· Topp sår på hornhinnen Behandlinger Method 
· Hvordan diagnostisere Glioma 
· Hvor mange kalorier gjør Gi ett gram fett 
· Hvordan få noen til Counseling