Prodromal symptomer ved schizofreni

prodromalsymptomer er de som oppstår i prodrome fase av schizofreni, en periode som oppstår ett til to år før psykotiske symptomene dukker opp. To av de hyppigst rapporterte symptomene på denne perioden er sosial tilbaketrekking og endring i atferd på skolen eller arbeid. Disse symptomene er ofte ikke anerkjent som schizofreni, noe som kan gjøre tidlig oppdagelse av sykdommen vanskelig. Undergrupper

Det er tre undergrupper av prodromalsymptomer:. Svekket positive symptom syndrom (APSS), kort intermitterende psykotisk syndrom (BIPS) og genetisk risiko pluss funksjonell forringelse (G /D)


Attenuated positive symptom syndrom

Symptomer hos denne undergruppen omfatter forvrengte oppfatninger, kommunikasjonsproblemer og merkelige eller uvanlige tanker. Disse symptomene bør skje minst en gang i uken i en periode på en måned eller lenger. Symptomer bør kontinuerlig bli verre over tid.
Brief intermitterende psykotiske syndrom

Symptomer på denne undergruppen omfatter intermitterende psykotiske tanker eller hallusinasjoner i tillegg til persepsjon og kommunikasjon problemer . Disse symptomene skulle oppstå en gang om dagen for 1-3 måneder.
Genetisk risiko pluss funksjonelle forringelse

Personer med symptomer på denne undergruppen vil tidligere har blitt diagnostisert med en schizotypal personlighetsforstyrrelse eller har en første-graders slektning som har blitt diagnostisert med schizofreni eller personlighetsforstyrrelse med psykotiske symptomer. Andre symptomer inkluderer nedgang i skole eller arbeid ytelse, generell nedgang i daglig fungering, sosial tilbaketrekning og uvanlig oppførsel.
Hensyn

Den prodromal stadium av schizofreni er preget av endringer i persepsjon, sosial tilbaketrekning og endringer i innsats og oppmøte på jobb eller skole. Fordi disse prodromalsymptomer kan etterligne de av andre psykiatriske problemer, mange pasienter er ofte feildiagnostisert på dette punktet i uorden. Den sanne problemet er ofte ikke oppdaget før symptomene endelig oppfyller ikke kriteriene for schizofreni.

helse

· Hvor mye saltvann brystimplantat Cost? 
· Hvordan gjøre en Crow Pose 
· Kaliumjodid Tips 
· Hvilke tjenester Levert av Kiropraktorer? 
· Hva Hjelper til Cure Insomnia 
· Hvordan behandle multippel sklerose Spastisitet 
· Senil demens Symptomer 
· Typer av humant papillomavirus 
· Blood Clot Pain Relief 
· Hvordan å regulere menstruasjonssyklusen Naturligvis