Hvordan kommunisere følelser uten selvskading

Kommunikasjon er nøkkelen til en sunn og åpent forhold. Men noen ganger denne kommunikasjonen må være ærlig og oppriktig for den generelle trivsel forholdet og menneskene i den. Likevel må en person være forsiktig at disse åpen og ærlig kommunikasjon ikke vondt den som kommuniserer disse følelse. Instruksjoner
en

Forstå at disse følelsene er viktig for deg og uttrykke dem er ikke bare nødvendig, men også nyttig for personlig vekst. En person kan ikke hjelpe den måten de føler om visse personer eller situasjoner.
2

Uttrykk disse følelsene på en konstruktiv og nyttig måte. Folk kan ikke hjelpe den måten de føler, men de kan kontrollere den metoden som de leverer disse følelse. Før kommunisere dine følelser, sette deg i den andre personens stilling og prøve å forstå hvordan de føler. Deretter levere dine følelser i en godt gjennomtenkt konstruktiv måte.
3

Finn en stikkontakt for å kommunisere dine følelser. Uttakene oftest brukes er de kreative seg. Prøv å bruke poesi, maleri eller en annen kunstform for uttaket til å kommunisere dine følelser.
4

Skriv ned hvordan du føler deg i en daglig journal. Denne journalen kan være et effektivt verktøy som lar deg uttrykke alle følelsene du har om noe eller noen uten frykt for bebreidelse eller dom. Nå forstår at noen kan finne dette tidsskriftet, og hvis du skriver mindre enn flatterende ting om dem i journalen, kan det gjøre situasjonen verre.
5

Snakk med noen du stoler på om hvordan du føler deg. Denne personen kan gi deg et helt nytt perspektiv på situasjonen. I tillegg kan det hjelpe bare for å ha noen å lytte.

helse

· Pre-cum (Semen Lekkasje) Herbal Supplements For Semen Lekkasje 
· Hva skjer når en snekker bistikk? 
· Kromosomfeil og genetisk veiledning 
· Hvordan man skal håndtere Håravfall As A Woman 
· Eddik & Epsom Salt Detox 
· Lykkes i å bygge muskler med Para Slim 
· The Science Of før og etter trening ernæring 
· Hjem rettsmidler for Lortab Tilbaketrekking 
· Informasjon om muggvekst på Bread 
· Hvordan oppdage kvinner hjertesykdom