Hvordan håndtere bli hatet

De fleste mennesker kan tilstrekkelig håndtere følelsen av å være elsket og beundret. Imidlertid må noen individer har også avtale med blir foraktet eller hatet. Når du er hatet, livet kan være vanskelig å administrere og selvtilliten kan kjøre ekstremt lav. Følg noen enkle trinn for å håndtere å bli hatet, uansett årsakene, og finn ditt liv verdt til tross for den lave oppslutning. Instruksjoner
en

starte med å undersøke årsakene bak den lave oppslutning. Vurdere din atferd over en periode og se om du ikke kan føle med dem som hater dere, og prøve å forstå deres posisjon.
2

Skriv ned dine positive egenskaper for å bekjempe alle de negative energi som blir rettet mot deg gjennom folks avsky for deg. Kjør gjennom en liste over dine prestasjoner og prestasjoner samt karaktertrekk og gode gjerninger du har gjort gjennom hele livet.
3

Husk alle de menneskene som elsker deg. Vanligvis dine foreldre, ektefelle, barn eller kjæledyr kvalifisere som folk som betingelsesløst elsker deg selv når de ikke liker deg hele tiden. Finne trøst i de menneskene som elsker og setter pris på deg og prøver å eliminere tanker om alle de menneskene som ikke liker deg.
4

Gi deg selv bekrefter tanker om speilet hver dag for å bekjempe negative selvbilde selvfølelse meldinger. Skriv affirmasjoner som "du er en verdifull og snill person" eller "du er verdig" for å hjelpe minne deg på at selv om folk du hater du fortsatt er et verdifullt menneske som fortjener lykke.
5

utvikle en åndelig praksis å gi næring til sjelen din og gi deg et fundament av kjærlighet og medfølelse å falle tilbake på når tidene er tøffe. Prøv å meditere minst en gang om dagen i 10 minutter og glemme alt av negativitet i livet ditt for å få perspektiv på det som virkelig betyr noe.

helse

· Hva er Techniques of Body Mechanics ? 
· Back Pain muskelspasmer Trenger Wonderful Behandling 
· Progesteron nivåer i menn 
· Hvordan Les Thyroid Blood Test Results 
· Vil Symptomer på en svulmende plate i nakken Go Away ? 
· Grunnvann Miljørydding Teknikker 
· Childhood Obesity-Tre Små endringer gjøre en stor forskjell 
· Den beste tiden av måneden for å bli gravid 
· Mens Cargo Scrub Pants kan hjelpe deg i din Medical Career 
· HPA Behandling for Atypisk depresjon