HPA Behandling for Atypisk depresjon

For millioner av mennesker, er depresjon en langvarig trussel mot deres liv. Det er minst et dusin forskjellige typer depresjon, med dusinvis av forskjellige undertyper av hvert å ha blitt klassifisert som godt. Behandling for noen klassifisering av depresjon har kommet en lang vei siden tidlig bruk av psykiatriske medisiner, og er svært viktig for livskvaliteten for syke. En rekke ulike behandlingstilbud finnes, slik at leger å tilpasse behandling basert på den enkelte for å finne alternativ behandling som fungerer best for dem. Atypisk depresjon

Atypisk depresjon er den vanligste typen depresjon. DSM-IV, en manual for klassifisering av psykiske lidelser, krever at en person bli klassifisert som "deprimert" hvis personen har et problem med komfort spising, forsove, følelse tung eller blytung, og ha følelsen av å bli avvist ofte i mellommenneskelige relasjoner. Atypisk depresjon er en undertype av alvorlig depressiv lidelse, en lidelse der personen kan ha hyppige episoder av alvorlig depresjon varer i to uker eller mer. Hva gjør atypisk depresjon den vanligste undertype av MDD er at folk som har det kan føle seg lykkelig etter - eller se frem til - glade hendelser
HPA System
<. p> Den HPA (hypothalamus-hypofyse-binyre) system er en endokrin nettverk i hjernen som opprettholder stressrelatert homeostase, prosessen i kroppen som regulerer stabiliteten i slike systemer. Flertallet av personer med depresjon har kjemiske nivåer i hjernen deres som er i ubalanse, og leger er i stand til å behandle depresjon ved hjelp av metoder som endrer HPA-systemet for å stabilisere disse kjemikaliene.

MAOI

MAO-hemmere (MAO-hemmere) var noen av de første antidepressiva. De er ganske effektive, men legene har en tendens til å bruke dem som en siste utvei fordi de har potensielt dødelige interaksjoner med andre legemidler og som har noen matvarer. De er spesielt effektive i behandlingen av atypisk depresjon, kan imidlertid og finne en bredere anvendelse ved behandling av denne bestemte klassifisering av depresjon enn andre klassifiseringer. Eksempler på MAO-hemmere omfatter narkotika Neuralex, Drazine, Cantor og deprenyl.
Trisykliske antidepressiva

annen klasse av narkotika, har trisykliske antidepressiva vært mye ute av bruk på grunn av nyere klasser av legemidler som er generelt ansett for å være mer effektive. De er fremdeles brukes for å behandle visse forstyrrelser, men med depresjon være en av de mest vanlige bruksområder. Eksempler på trisykliske inkluderer Elavil, Vivactil, Insidon og Prondol.
SSRI Antidepressiva

Selective serotonin reopptakshemmere, bedre kjent som SSRI, var den mest brukte rekke antidepressiva på begynnelsen av det tjueførste århundre. Serotonin er hjernens "feel-good" hormon, forårsaker følelser av eufori og bekjempe depresjon naturlig. SSRI hemme gjenopptak av serotonin, som betyr at mer serotonin forblir i hjernen enn normalt ville være til stede for å bidra til å hindre depressive symptomer fra utviklingsland. Flere sub-klasser av hemmende stoffer eksisterer i tillegg, og kan brukes i forbindelse med SSRI for å redusere reopptak av flere andre hormoner i hjernen, slik som dopamin, noradrenalin og noradrenalin. Felles SSRI inkluderer Paxil, Zoloft, Prozac og Lexapro.

helse

· Anbefalte Foods for diabetikere 
· Slik Spot en Coral Snake 
· Slik skaffer Gratis Resepter Online 
· Måter å hypnotisere deg selv effektivt 
· Retninger for Dacige Balls 
· Urin Therapy Skin Care 
· Slik unngår du at Broken Arm overhodekast Fra Snagging Stoffer 
· Creative Bruksområder for yoghurt 
· Hvordan vet jeg om du drikker for mye alkohol 
· Leddgikt rettsmidler og naturlige behandlinger som er verdt å prøve