Slik unngår du at Domestic Abuse

Ikke alle som er involvert i vold er et offer eller overgriper. Det er bekymrede foreldre, venner, familie og medlemmer av lokalsamfunnet. Det er de som aldri har opplevd vold på noen måte, men ønsker å hjelpe de som har. Noen ganger kan det virke vanskelig å hjelpe, men med disse tipsene, er det en enkel oppgave. Ikke alle overgripere er menn, men fordi sannsynligheten for mannen å være overgriperen i innenlandsk misbruk er høyere, "han" vil bli brukt til overgriperen og "hun" for offeret. Les videre for å lære hvordan man kan forebygge vold i hjemmet. Instruksjoner
Start Med Barna
en

Lær barnet ditt om vold tidlig. Fortell ham hvordan du forventer at han skal uttrykke seg selv når han er sint og hva som ikke er tillatt. Lære ham å behandle andre med respekt.
2

Tilbring tid med ham, selv om du ikke gjør noe spesielt. La ham vite at han kan snakke med deg når som helst.
3

Lytt til hva barna sier når de blir eldre. Hvordan snakker han om jenter? Spør ham om han noen gang har sett noen overgrep eller kjenner noen som blir misbrukt. La ham vite at det ikke er OK.
4

Watch TV med ham eller lytte til musikken hans. Snakk om viser og sanger som oppfordrer behandler kvinner dårlig. Sørg for at han vet å behandle kvinner med respekt, spesielt mens dating.
5

Vær en rollemodell ved å behandle folk hvordan du vil at han skal behandle andre. Dette inkluderer din snakke mens du kjører, snakker i telefonen til nettselskapene og telefonselgere, og andre mennesker som opprørt deg.
6

Vis dine døtre hvordan menn skal behandle dem ved å behandle henne og din kone med respekt hvis du er mann og ved å ikke tillate menn å være respektløst overfor deg eller henne hvis du er en kvinne.
7

Skaffe rådgivning for barn som allerede har vært utsatt for vold i hjemmet, samt selv.
Kjenn Tegn på en overgriper
8

Vit at sjalusi og kontrollerende atferd er ikke normalt. Dette er tegn på usikkerhet. En overgriper kan spørsmålet ditt oppholdssted og hvem du tilbringer tid med eller påstå at du er utro. Han kan ikke tillate deg å se venner og familie, bruke penger eller bruke telefonen.
9

Nekter å ta skylden for dine signifikante andre 'problemer og følelser. En overgriper vil hevde det er din feil når han har problemer eller blir opprørt. Han kan ta alt personlig. Han kan ha humørsvingninger.
10

Vær forsiktig med datoer prøver å flytte for raskt. En overgriper ofte vil ønske å bli engasjert eller flytte på mindre enn seks måneder eller et år med dating. Han kan forvente deg å ta vare på ham.
11

La det første tegn på vold. Trusler om vold bør tas på alvor, selv om betydelige andre sier han er fleiper eller han alltid snakker sånn. Misbrukere kan brekke eller kaste gjenstander eller være verbalt fornærmende.
12

Nekter å tolerere grusomhet mot dyr eller barn. I tillegg, hvis signifikante andre synes å nyte late til å såre deg eller stopper ikke når du forteller ham til, bør dette tas som en advarsel.
13

Nekter å tillate respektløshet. En overgriper kan behandle servitører, familiemedlemmer eller kolleger med respekt. Han kan ikke respektere andres personvern, spesielt deg.
14

Hold utkikk hvis signifikante andre har nevnt at han mener at menn bør være i kontroll, bør kvinner tjene, adlyde og sende inn, eller at mannen er leder av husholdningen. Vær oppmerksom på om han har innrømmet å misbruke i det siste, spesielt hvis han klandrer den på sine ofre.
Søke hjelp
15

Ring 911 hvis du nettopp har såre noen .
16

Dial (800) 799-7233, National Domestic Violence Hotline, hvis du trenger å snakke fordi du nettopp har såre noen eller tror du er i ferd med å skade noen. De vil anbefale programmer for å hjelpe deg som enkeltperson eller gruppe rådgivning eller batterer behandlingsprogrammer.
17

Ta imot hjelp og jobbe hardt på endrede oppfatninger om kvinner. Du kan endres, men det vil bety mye hardt arbeid.
Rapporter misbruk
18

Rapporter mistenkt vold i hjemmet. Ring 911 for å gjøre dette. Du kan beskytte offeret ved å ringe etter hjelp. Innse at noen mistanker vil bli undersøkt før noen er siktet for vold i hjemmet.
19

Husk at alle rapportene er unntatt offentlighet. Du trenger ikke engang å oppgi navn.
20

Innse at muligheten for misbruk etter at politiet lar er høy. Hvis dette skjer, bare ringe politiet igjen. Når de ser at ting er verre enn da de dro, vil de vite at kvinnen er i fare. Dette kan føre dem til å hjelpe mer enn om det var ingen videre misbruk.
21

Utdanne menneskelige ressurser personell, ledere og ansatte om vold i hjemmet og hvordan de skal hjelpe ofrene. Snakk med menneskelige ressurser avdelingen om dette, spesielt hvis du har mistanke om overgrep med en ansatt.

helse

· Hvordan lage en Herbal Infusion Fra Røtter og Barks 
· Graviditet og hypotyreose 
· Bivirkninger av progesteron vagitorier 
· Hvordan hjelpe kortpustethet 
· Hvordan behandle Skrumplever 
· Ulike lederstil i sykepleie 
· Hva er de ulike typer menneskelige innvollsparasitter? 
· Hvordan få nikotin flekker ut av proteser 
· Miljømessige faktorer som bidrar til Drug Abuse 
· The Best Foods å Cut Fat