Hvordan finner jeg mine immunisering Records?

Immunisering og vaksinasjon poster er de offisielle eksemplarer som bekrefter hvis et barn har hatt visse nødvendige skudd for å beskytte dem mot sykdommer. De nødvendige immunisering skudd omfatter vaksiner for: kusma, meslinger, røde hunder, polio, stivkrampe, difteritoksoider, kikhoste, influensa type B og hepatitt B. Disse postene vil trenge å bli presentert for skolene når melde et barn, noen jobber og konkret reise i utlandet . Det er flere steder hvor gamle poster kan bli plassert. Legens kontor

Barn som brukte en lege for alle sine vaksinasjoner skal kunne kontakte den legen og få en kopi. Også hvis et barn flyttet og byttet leger, skal den siste helsepersonell brukes har en kopi av alle postene, som de var de å få en komplett historikk før forvalta andre skudd. Leger vanligvis holde alle gamle pasientens filer, og med tilbydere økende grad flytter til den digitale tidsalder, de plassbegrensninger er ikke lenger et problem, og legene vil vanligvis holde pasienter filer på ubestemt tid.
Skoler og militære

Når en person innrullert i en ny barnehage, grunnskole, middels eller videregående skole, høyskole eller militær institusjon, ble en immunisering posten gitt til denne institusjonen. Mens skolene bare holde et studentene informasjon om filen for to til tre år etter at de oppgraderer, ta kontakt med ekspeditøren eller registrar kontor for å se om det er en mulighet for at postene er arkivert bort et sted, eller om de noen gang hadde blitt skannet på en datamaskin.

Andre steder

Selv ikke et krav, noen by, fylke eller stat helseprogrammer holde detaljerte immunisering poster for alle borgere. Finne denne informasjonen gjennom en offentlig etat kan være mer vanskelig, men det kan forsøkes ved å kontakte den aktuelle helseavdelingen.

Også anbefaler Center for Disease Control sjekker inn gamle baby eller utklippsbøker, der foreldre er utsatt for holde disse type poster. Sjekk gjennom dine gamle arkivskap filer. Endelig sjekke med noen tidligere sommer eller sove-away leirene deltok, som de vanligvis krever kopier av immunisering poster også.

helse

· Bivirkninger av Crestor Rosuvastatin 
· Foods å unngå på Atkins 
· Natural Body Flush Detox 
· Top Fem metoder for hårfjerning 
· Tips om dating noen med Bipolar 
· Professional Massage 
· Maternity-La Lover i Arkansas 
· Den Serologi Test for Syphilis
· Slik behandler kronisk smerte hos eldre 
· Medicare regler for Assisted Living in Michigan