Helse Regn Planning Guide

En helse rettferdig er en mulighet til å presentere informasjon om fitness og helse til fellesskapet. Helseundersøkelser og hefter er ofte gitt på helse messer. Disse messene er vanligvis støttet av organisasjoner som sykehus, kirker og andre lokale organisasjoner interessert i helsen til den lokale befolkningen. Helse messer kan vare fra noen timer til flere dager. Begynne å planlegge din helse rettferdig to-tre måneder fremover, for å gi deg god tid til å organisere. Velg Mål

Velg hva fokus for din helse rettferdig kommer til å være. Avgjør om du ønsker å fokusere på noen få helseproblemer som diabetes, hjertesykdom og kreft, eller på mange spørsmål. Se på behovene i samfunnet som du bestemmer deg for hva fokus for din helse messen vil være.
Komiteer

danne en komité som vil hjelpe med detaljene som kommer med å organisere en helse rettferdig. Innenfor denne komiteen bestemmer på et budsjett. Lag underutvalg fra denne komiteen å hjelpe til med ting som sikkerhet, reklame, parkering, forsikring, oppsett /sammenbrudd og frivillig bemanning. Sørg for at alle har et klart bilde av hva han eller hun er ansvarlig for.
Dato og klokkeslett

Velg en dato for ditt arrangement. Sjekk for å være sikker på at arrangementet ikke faller sammen med andre store hendelser som skjer i området. Hvis du ønsker å gjøre helse rettferdig en helg hendelse, plukke en helg som ikke faller på en ferie. Bestemme hvilke timer du ønsker virkelig å operere. Husk at mennesker i samfunnet har ulike timeplaner. Sørg for at rettferdige timer er fleksible nok til å passe de tidsplaner for mange mennesker.
Venue

Når du har plukket en dato for hendelsen, besluttet på et sted. Avgjør om du vil lokalet være innendørs, utendørs eller en kombinasjon. Skole treningssentre, hotell konferanserom og kirke treningssentre er gode steder å begynne søket etter en plassering. Sjekk med ilden marshall å sørge for at din arena oppfyller brann og sikkerhetskoder.
Invitasjoner

Lag en liste over personer og institusjoner som du vil invitere til messen. Lokale leger og sykehus kan se rettferdig som en førsteklasses mulighet til å annonsere som de gir helseinformasjon til fellesskapet. Lokalsamfunnet klinikker vil ofte velkommen mulighet til å skjerme medlemmene av samfunnet. Ikke glem å skrive takkekort etter rettferdig for alle som deltok.
Rutetider og Ansvarsområde

Lag en liste over tidsplaner og ansvar for den dagen messen. Har noen som vil være ansvarlig for forfriskninger for de som arbeider på fellesstand på utstillinger. Sørg for greeters er ved inngangen til messen. Opprettholde en gruppe mennesker som vil fungere som sikkerhet og parkering personell. Noen fra valgkomiteen bør være tilgjengelig i løpet av timer av messen.

helse

· Billige tredemøller være svært forsiktig når du kjøper billig 
· Hvordan bevare tennene 
· Bivirkninger av dialyse 
· Ring Finger Kirurgi 
· Oppdag sunt og velsmakende mat som kan bidra Brenn fett 
· Bivirkninger av vitamin B12 sublingual 2500 mg 
· Noen Nyttige tøyningsøvelser 
· Hvordan Beat the Neutral Zone Trap 
· Alcholism Fakta 
· Food Allergy Testing I Charleston