Lap Band helserisiko

Med så mange forskjellige alternativer til vekttap, folk ser etter den best mulige alternativet for å passe deres behov. Den runde band kirurgi vekttap system kan fungere godt for noen pasienter, men ikke alle. Avgjøre om denne behandlingen er best for deg er det første skrittet. Den runde band systemet krever pasienter å forplikte seg til en generell livsstil endring før og etter operasjonen, som inkluderer å endre på dine matvaner og trene oftere. Men først er det mange komplikasjoner, risiko og skadelige effekter som du bør vurdere før operasjonen. Er dette alternativet best for meg

runde band vekttap system ikke kan være det beste alternativet for personer som opplever noe av det følgende:? Hjerte-eller lungesykdom, magesår, Crohns sykdom, en autoimmun bindevevssykdommer, sklerodermi, blødning i magen eller spiserøret, hypertensjon, skrumplever, kronisk pankreatitt, eller er hyppige brukere av alkohol eller narkotika. Det er heller ikke anbefalt for folk som ikke kan tåle smerte fra en implantert enhet, kan ikke følge ernæringsmessige retningslinjer som overholder fanget bandet prosedyre, er allergisk mot stoffer i fanget bandet, gravid, og under 18 år.


generell risiko

runde band systemet har generelle risikoene som er involvert med den kirurgiske prosedyren. Disse risikoene kan øke for de som er ekstremt overvektige. Noen av de risikoer som følger: død (det kan oppstå under driften, etterpå, eller som et resultat av operasjonen), og et gastrisk perforering (en revne i veggen i magesekken). Pasientene kan også få vekten de har mistet, og oppleve bivirkninger fra medisiner involvert i prosedyren. Alder øker risikoen forbundet med operasjonen, og risiko kan oppstå fra et fremmedlegeme som blir plantet inne i magen din.

Komplikasjoner

fleste individer opplever komplikasjoner etter operasjonen som kan omfatte: oppkast, kvalme, forstoppelse, dehydrering, halsbrann, diaré, anemi, magesmerter, brokk, feber, brystsmerter, unormal avføring, milt skade, sår, gastritt (irritert mage vev), vridning av magen posen, magen posen forstørrelser, ubehag fra en lap band som er for stramt, ubehag fra de feilaktig plassering av bandet og oppstøt. Noen ganger band kan erodere i pasientens mage forårsaker ekstrem nød.

helse

· Hvordan å la gå av Issues 
· Fysiske symptomer på First Year Stress i College 
· Trygt alternativ til plastflasker 
· Exposed Acne Solution - gjennomgang av beste produkter 
· Om Lemon Syrup Cayenne Pepper Cleansing 
· Tidlig Alzheimers Detection Metoder 
· Hvordan rengjøre dine egne tenner 
· Hvordan å holde øynene friske 
· Forstå ulike Infant Reflekser 
· Smile: Din beste Fysisk Feature kan nå bli forbedret gjennom Cosmetic Dentistry…