Konstruksjon Safety Information

Byggebransjen har mange farer og farer. De fleste ulykker som skjer på en konstruksjon jobb nettstedet er forårsaket av mangel på trening, lazines, eller uforsiktighet. Alt som kan forebygges ved å følge nødvendig sikkerhetsutstyr regulations.A byggefirma er nødvendig for å oppfylle mange offentlige reguleringer i tillegg til sine egne sikkerhetsregler. Opplæring av ansatte i sikker arbeidspraksis er avgjørende for suksess for enhver bedrift sikkerhet program. Hazard Recognition and Control

Grunnlaget for bedriftens sikkerhet program er evnen til å gjenkjenne, evaluere og kontrollere farer og risikoer på arbeidsplassen. Hazard anerkjennelse bør være jobben til hver enkelt ansatt. Dersom en ansatt ser en fare som kan umiddelbart reduseres, bør han gjøre det. Hvis det er noe som ikke kan umiddelbart fast, bør han vite for å rapportere det til sin veileder eller sikkerhet tekniker

Flere verktøy gi de ansatte mulighet til å gjenkjenne farer av jobber:. Job Safety Analysis (JSA), Task Safety Analysis ( TSA), vernerunder og Pre-jobb planlegging sjekklister. Ansatte bør få opplæring i bruk av disse verktøyene når gjeldende for jobben sin og bli pålagt å bruke dem.
Job Safety Analysis and Task Safety Analysis

JSA, også kjent som en jobb Hazard Analysis (JHA) er et utmerket verktøy for fare anerkjennelse. Skjemaet er delt opp i flere elementer og hvert steg på jobben. Hvis en fare er identifisert, gjør det for kontroller for å redusere disse farene.

TSA, også kjent som en oppgave Hazard Analysis (THA), er lik JSAs som det bryter jobben ned i skritt, slik at ansatte til å identifisere farer ved hvert trinn og til å etablere kontroller for å redusere farene. Forskjellen mellom de formene er at en TSA er vanligvis ferdigtrykt med trinnene i oppgaven. Hvis det er nye farer som ikke er identifisert på skjemaet, bør de rettes til veileder og til hele mannskapet på oppgaven.

JSAs og TSAs bør brukes for hver jobb og hver enkelt medarbeider på mannskapet skal delta i ferdig eller lese det utfylte skjemaet. Mange bedrifter krever at alle besetningsmedlemmer signere det utfylte skjemaet.
Hazard Communication og HMS

Farlige materialer som brukes på feil måte kan føre til ødeleggende resultater. Mange materialer reagere voldsomt med andre elementer. Korrosjon, brann og eksplosjon er noen av reaksjonene som kan oppstå hvis farlige materialer brukes feil.

Hazard kommunikasjon (HAZCOM) er en OSHA standard dirigere selskaper å kommunisere farene ved kjemikalier og andre materialer som brukes innenfor sine selskap. Hvis en ansatt har mulighet til å bli utsatt for et materiale kreves det at selskapet kommuniserer sine farer for dem.

Hver materiale eller sammensatte brukes på en konstruksjon jobb nettstedet skal ha et HMS-datablad (HMS-datablad) tilgjengelig for ansatte å lese eller gjennomgå. HMS-datablader også inneholde produsentens kontaktinformasjon, mulige reaksjoner, beredskap data, og førstehjelp prosedyrer. Det er den ansattes ansvar å gjøre seg kjent med HMS-datablader og å vite hvor de er i den enkelte arbeidsplassen.
Ulykker

Sikkerhet starter med hver enkelt. Hver ansatt er målet bør være null ulykker på arbeidsplassen. Ulykker kan føre til skader, som kan være dyrt og resultere i tapt tid av arbeidsgiver og arbeidstaker. Engasjerende i en usikker praksis eller akseptere farlige situasjoner eller forhold er de to viktigste årsakene til ulykker, ifølge National Center for Construction Kunnskapsdepartementet
OSHA

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) er en føderal etat under Department of Labor som gir informasjon veiledning og håndheving av sikkerhetsregler. OSHA retningslinjer kalles standarder. Det er generelle standarder (29 CFR 1910) og standarder som gjelder bare til byggeindustrien (29 CFR 1926). Spille
sikkerhetsmøter

Sikkerhetsmøter en stor rolle i å kommunisere farer og opplæring enkeltpersoner. Avhengig av din bedrift og farene møtt hverdagen, sikkerhet møter kan holdes daglig, ukentlig eller månedlig.

Diskusjoner kan omfatte de umiddelbare fare for at arbeidsplassen, HMS-datablader, erfaringene, kommende jobber eller oppgaver, og noen annen relevant informasjon.

Toolbox eller bakluke møter kan også bli holdt av formannen eller nærmeste leder til en bestemt oppgave eller jobb.
Employee Kommunikasjon

Det er viktig at de ansatte er anerkjent for sine prestasjoner og disiplinert ganske når det er nødvendig. Sikkerheten avdelingen må kommunisere med de ansatte for å sikre at de vet hva som forventes av dem. Job nettstedet lederskap bør være imøtekommende slik at arbeidstaker kan enkelt kommunisere bekymringer eller potensielle farer knyttet til jobben.

Åpen kommunikasjon tillater folk å snakke ærlig uten frykt for konsekvenser mellom alle ansatte hele tiden. Denne typen kommunikasjon gjør selv de korteste samtalen forstått og meningsfylt, noe som øker sikkerheten til arbeidsplassen betraktelig.

helse

· Risikoen ved å ta østrogen piller 
· Sluttet å drikke og Start Living The Good Life 
· De genetiske årsaker til Alcohol Abuse 
· Gikt Disease Prevention 
· Hvordan hjelpe noen Recover Etter Brain Surgery 
· Autisme og pubertet, Kjør autistiske barn i ungdomsårene 
· Biophosphinates Side Effects 
· Autolog Stem Cell Treatment 
· Målsetting for pensjonister 
· Vanlige Mat Kilder av Salmonella