Arbeidsplassen Medisinsk Emergency Procedures

Medisinsk nødhjelp på arbeidsplassen er sjelden forventet og meget sjelden riktig planlagt for. Skulle det være en medisinsk nødsituasjon hvor du jobber, kan din beredskap bety forskjellen mellom liv og død. Vet du hva du skal gjøre i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon? Lære det grunnleggende vil hjelpe deg å svare raskt og rolig i møte med kaos og kan redde et liv. Hold deg rolig

Det verste du kan gjøre i en nødsituasjon medisinsk situasjon er panikk. For å få til offeret og dine kolleger, prøve å holde seg rolig, kjølig og samlet. Du vil være mer effektive på denne måten.
Vurdere situasjonen

raskt vurdere omfanget av skadene og samle informasjon. Hvis en skadet person er bevisst, be henne om å fortelle deg om noe vondt og observere hvor på kroppen hennes hun kan være fysisk skadet. Ikke flytt en skadet person, spesielt hvis han er rapportering av smerte, med mindre det er overhengende fare.
Ring 911
p Hvis en person er hardt skadet, ringe 911. Hvis det er tvil om hvorvidt nødetatene er nødvendig, er det bedre å være safe than sorry. Hold deg rolig og gi din adresse, plassering i bygget, telefonnummer, navn og all informasjon du har samlet om skadene.
Rapportere situasjonen til vedkommende myndighet

Avhengig av størrelsen på arbeidsplassen din, må du kanskje å varsle ledelsen om situasjonen.
administrere førstehjelp og HLR
p Hvis nødvendig, HLR eller førstehjelp bør utføres av en person som er opplært i administrasjonen. Hvis det ikke er dyktig person, vente på beredskap fagfolk. Skal ikke gis legehjelp eller medisiner. Vær forsiktig så du ikke kommer i kontakt med blod, oppkast eller andre kroppsvæsker.

helse

· Hvordan øke Blood Flow & Circulation 
· Medisinsk behandling for Tinnitus velge det beste alternativet 
· Hvordan velge Brain Games for å hjelpe Delay Alzheimers Disease 
· Visuelle symptomer på schizofreni 
· Cepacol bivirkninger 
· Ettervirkningene av en Hysterectomy 
· Hva er årsaken til Hjerte Stress? 
· Slik starter en Home Health Business i Sør-Carolina 
· Real Fakta om vekttap piller 
· Årsaker til Uvanlig Joint Pain