Dårlig sikkerhet på arbeidsplassen Practices

Sikkerhet på arbeidsplassen er viktig å sørge for at alle på stedet arbeider i et trygt miljø med forventning om at de ikke vil bli skadet. Dårlig sikkerhet på arbeidsplassen praksis kan bare føre til skade av en ansatt, som kan resultere i tap av arbeid eller verre. Utganger og sideskip

sideskip og exit stier bør være klar av rot og rusk. Blokkerte utganger og rotete øyer gjør arbeidsområdet vanskeligere å manøvrere rundt, og hvis det skulle være behov for å gå ut av arbeidsområdet raskt, de blokkerte holmer og exit ruter kan utgjøre fare for arbeiderne. Alle rømningsveier og øyer må være fri for hindringer.
Skadet utstyr

Arbeide med utstyr som er skadet eller i dårlig stand utgjør en trussel mot de ansatte jobber med utstyret. Alt utstyr som har dårlig kabling eller ikke er løst etter behov kan føre til personskader eller mislykket produksjon. Alt utstyr som brukes til produksjon skal være i god stand, eller det bør tas ut av drift inntil løst riktig.
Belysning og renhold

Riktig belysning bør alltid brukes på arbeidsplassen. Hvis belysningen er dårlig, kan arbeiderne ikke se hva de gjør, og det kan føre til belastning på øynene for de ansatte som prøver å se. Husholdningsvaner bør være på plass. Et rent og trygt arbeidsområde er enklere og tryggere å jobbe i enn en som er skitten og uflidd.
Storage

Riktig oppbevaring av utstyr, er kjemikalier og sikkerhetsutstyr nødvendig. Et trygt miljø for å arbeide i er en som har lagringsplass for rengjøring materialer og arbeid materialer. Holde kjemikalier ut i det fri kan skape problemer for ansatte og mulige kjemiske reaksjoner dersom kjemikaliene skulle søle og bland sammen. Utstyr som er holdt i et lagringsområde ikke gå seg vill og ikke sitter på gulvet der det kan snuble over og skadet.
Dårlig opplæring av ansatte

Riktig opplæring for ansatte er viktig. Ansatte bør bli undervist god husholdning, hvor du vil lagre elementer, hvor rømningsveier befinner seg, hvordan du bruker utstyret, og hva de skal gjøre i tilfelle en nødsituasjon. Spør en ansatt til å jobbe i et område uten å vite de riktige sikkerhetsforanstaltninger kan føre til skade for arbeidstaker og de rundt ham.

helse

· Running For Health 
· Hvordan bli kvitt den hvite Belegg på din Tongue
· Ryggproblemer 
· Slik leser Blood Pressure Charts 
· Non-Hyperactive ADD Treatment 
· Gikt Diet Restriksjoner 
· De beste måtene å stoppe akne raskt og enkelt 
· Materialer som brukes i kneutskiftinger 
· Medisiner for brokk Pain 
· Stor Lean Muscle Building Dietter