Risikoen for Tumescent Fettsuging

Fettsuging er en prosedyre som er blitt billigere og mindre invasiv som etterspørselen etter den har vokst. Fettsuging innebærer kirurgisk fjerning av fett fra områder av kroppen som har akkumulert fettavleiringer. Tumescent liposuction er en variant av liposuction der en oppløsning bestående av saltvann og en lokal anestesi blir injisert inn i området før den liposuction prosedyre. Det er allment spioneringen som mindre smertefull, mindre opplagt etter operasjonen, og lettere å gjennomføre raskt og med mindre utvinning tid. Men som med alle store medisinske prosedyre, er det risiko forbundet med tumescent fettsuging. Lidokain Forgiftning

En risiko for tumescent fettsuging er lidokain forgiftning. I tumescent fettsuging, er store mengder av anestesi, inkludert lidokain, sprøytes inn i området som skal utsugd før du utfører operasjonen for å holde potensielle hevelse og blødning oppstår ved å fylle området med væske og strekke små blodkar. Men hvis for mye lidokain injiseres, kan alvorlige reaksjoner eller død bli resultatet.
Væskeopphopning

En annen risiko for tumescent fettsuging er muligheten for væske opphopning i legeme. Overflødig injisert væske i løpet av anestesi prosedyren før operasjonen kan potensielt føre overflødig væske samler rundt hjertet og lungene, noe som kan resultere i pusteproblemer, hjerteproblemer, eller død. Effektene av overflødig væske er i hovedsak tilsvarer alvorlig lungebetennelse eller lunge svikt.
Blodtap
p Som med tradisjonelle fettsuging prosedyrer, er det også en risiko for blodtap. Dersom anestesien er ikke riktig administrert, kan overskytende blødning og blødninger resultere. Andre risikoer for fettsuging i enhver form inkluderer blåmerker, hevelse, og potensialet for gjenværende fett å flytte eller skifte etter inngrepet, forårsaker skjemmende klumper eller andre kosmetiske problemer. Før gjennomgår noen kosmetiske medisinsk prosedyre, være klar over risikoen og velge en kompetent og kvalifisert kirurg til å utføre prosedyren.

helse

· Bivirkninger av Lovenox Shots 
· Tegn og symptomer på hjernesvulst hos barn 
· The Best Over-the-Counter Diet Produkter 
· Hvordan lage Aspirin 
· Hva er kronisk Apikal Periodontitt? 
· Intrakranielle vaskulær sykdom Symptomer 
· Alvorlig Acid Reflux Symptomer 
· Nyttige tips for å forebygge vanligste øyeproblemer 
· Hallux valgus Ernæring rettsmidler 
· Diagram av kjertler i kroppen