Hvordan Nekt Request for organdonasjon

Å ta beslutningen om å donere din egen eller en kjæres organer kan være vanskelig, og du kan bestemme at organdonasjon ikke er den riktige avgjørelsen for deg eller din familie. Du kan innvende til organdonasjon for religiøse grunner, eller du kan ha bekymringer om helseforsikring dekning i fremtiden hvis du blir bedt om å donere en ikke-essensiell organ. Ifølge Los Angeles Times, en 61-år gammel kvinne som mistet sin jobb og helseforsikring dekning hadde en vanskelig tid å finne forsikring som skulle dekke henne fordi hennes donasjon av en nyre ble betraktet som en pre-eksisterende tilstand. Hvis du velger å avslå forespørselen for organdonasjon, å si nei kan være vanskelig. Instruksjoner
en

Husk at dine beslutninger om hva som er best for deg eller et familiemedlem som er avdøde eller på livet støtte er din alene. Ikke la andre presse deg til å ta en avgjørelse du ikke ønsker å gjøre.
2

Svar høflig og bestemt når du har gjort beslutningen om å avslå forespørselen for organdonasjon. Ikke føl deg som om du må forklare din motivasjon hvis du ikke ønsker å snakke om dem. En enkel, "Jeg føler ikke at organdonasjon er det beste valget for min familie medlem" burde holde. Hvis helsepersonell fortsette å prøve og overbevise deg om at det er det beste valget, la dem vite at din beslutning er ikke åpent for debatt.
3

Bruk takt og forklare dine bekymringer hvis du nekter en anmodning om en ikke-essensiell organdonasjon til et familiemedlem eller en venn i nød hvis spurt. Mens en direkte, kort tilnærming er ofte best når du arbeider med helsearbeidere, hvis noen nær deg blir du bedt om å donere et organ, er det ofte vanskeligere å si nei. Forsiktig forklare at du ikke føler du kan donere organ på dette tidspunktet på grunn av helsemessige bekymringer, religiøse grunner, bekymringer om fremtidige insurability eller hva du føler. Den beste måten å opprettholde et godt forhold til den som ber om orgelet er å være ærlig og åpen, så anmoder ikke føler at du ikke bryr deg.

helse

· Alkohol Detox Prosedyrer 
· Hvordan hypnotisere folk ut av depresjonen 
· Om Generic Lexapro 
· Forklaring:? Hvordan å manipulere folk til å gjøre dumme ting 
· Eliminer Store porer 
· Et utvalg av dietter for A Natural Body Detox 
· Oriental Ancient Medicine 
· The Medicare Prescription Drug Act 
· Foods som hjelper menopausale symptomer 
· Lønnsforhandlinger i fem stadier av sorg