Hvordan forberede for en Nose Job

I en nese jobb, er formen og dimensjonene av nesen endret for å forbedre den generelle utseende. De beste kandidatene for en nese jobb er de som er i god helse både fysisk og følelsesmessig, og som har realistiske forventninger om hva en nese jobb kan utrette. Du trenger:
Dressinger og gasbind
Homeopatiske medisiner
snack elementer
Bilder av mennesker som har neser du beundre
Tid diagram
Pill sak
Antibakteriell såpe
termometer
Vis flere instruksjoner
forberede en Nose Job
en

Diskuter forbedringer du ønsker å se realisert med legen. Ta bilder som viser neser du beundrer.
2

Spør legen din for en liste over over-the-counter medisiner for å unngå. Det er generelt anbefalt at pasienter ikke tar medisiner som aspirin og anti-inflammatoriske medisiner før en nese jobb.
3

opp lageret med homeopatiske medisiner. Disse kan være nyttige for hevelse og blåmerker, men sørg for å diskutere dem med legen din på forhånd. Kjøp homeopatiske medisiner på HerbalRemedies.com (se Resources nedenfor).
4

Forbered deg ved å kjøpe en pille sak og en time chart. Disse kan være nyttige i å hjelpe deg å huske når du skal ta dine medisiner.
5

Kjøp elementene du trenger for å fremme velvære og helbredelse under utvinning din. Disse inkluderer et termometer, antibakteriell såpe, dressinger og gasbind.
6

Kjøp masse snack elementer å knaske på mens du gjenopprette. Kjøp fleksible sugerør slik at du vil være i stand til å drikke uten problemer.
7

Plan å løstsittende klær på dagen for operasjonen. Velg en button-down skjorte eller bluse som vil være lett å ta av før inngrepet og don gang operasjonen er fullført.
8

Få hjelp. Forbered deg på å ha noen kjøre deg til og fra den dagen av operasjonen. Dessuten planlegger å ha en venn eller et familiemedlem kommer ved å hjelpe deg i dagene umiddelbart etter inngrepet.

helse

· Symptomer og behandling av Candida albicans gjær infeksjon 
· Hvordan velge sunt Flavored Water
· Knee Artroskopi Prosedyrer 
· Behandlingstilbud for Stage One Breast Cancer 
· Øvelser for Teens å få en flatere Stomach
· Fedme Cure tips miste vekt naturlig 
· Søvnapné behandlinger for barn 
· Hvordan kjøpe Tramadol raskt 
· Leverkreft rettsmidler 
· Slik fjerner en Splinter lett