Hvordan Vakuum Tetting arbeid?

Vacuum forsegling en populær metode for konservering av mat som i stor grad utvider lagringstid. Vakuum selfangst også kan beskytte ikke-matvarer som industrivarer, viktige papirer og backpacking forsyninger fra miljøskader. Vakuumpakking gang var domenet til kommersielle prosessorer, men de siste årene maskiner for bruk i husholdninger har kommet på markedet. Har Spark dette en ide?
hvorfor det fungerer

vakuumpakking forlenger holdbarheten på matvarer tre til fem ganger ved å fjerne oksygen som normalt ville reagere med innholdet å ødelegge dem. Også forsinker veksten av kvalitetsforringende bakterier og holder ut mold, mugg og insekter. Vakuum forsegling bevarer den normale fuktighetsinnhold av matvarer og hindrer fryser brenne, men det holder fuktighet borte fra gjenstander som skal oppbevares tørt. Vakuum forsegling forlenger holdbarheten av nedkjølte og frosne matvarer, men er ikke en erstatning for kald lagring. Vakuum-pakket kjøtt, meieriprodukter og andre matvarer som må holdes kaldt har fortsatt å være nedkjølt eller frosset for å hindre vekst av patogene bakterier som forårsaker matforgiftning.
Fordeler
< p> En av fordelene med vakuum forsegling er at du kan kjøpe matvarer i rimeligere bulk mengder og pakke dem inn i måltid store porsjoner. Jo lengre holdbarhet gjort mulig ved hjelp av vakuum forsegling hjelper med mat budsjettering. For eksempel, frossen fisk, kjøtt og kjøttdeig blir vanligvis fryser brent hvis de oppbevares i fryseren mer enn seks måneder. Men hvis de er forseglet de kan oppbevares frosset i to år uten tap av kvalitet. Vakuum forsegling omtrent tredobler kjølelagring eller romtemperatur holdbarheten av matvarer som mel, sukker, ris, harde oster, kaffe, frisk frukt og grønnsaker, kjeks, kjeks og nøtter.
Tetting Maskiner

Vakuum forsegling maskiner som selges til hjemmebruk spesielle plast poser som kan holde et vakuum og være varme forseglet. Etter at man fyller lagring posen, beveger maskinen klemmer den åpne enden av posen over et vakuum-munnstykke koblet til en vakuumpumpe som suger all luften ut av posen. Maskinens Deretter varme forsegler posen for å bevare vakuum og posen innholdet. Noen modeller har en ekstern vakuum port for vakuum-tetting elementer i containere. De fleste hjem vakuum forsegling maskiner er ment å behandle solide elementer, ikke væsker.
Vacuum Chambers

Kommersielle vakuum forsegling enheter benytter et vakuum kammer med lokk i stedet for et vakuum dyse. Elementet som skal bevares er satt i en pose som er festet til en varme-forsegling bar i vakuum kammeret og kammeret lokket er lukket stramt. En vakuumpumpe evakuerer hele kammeret. Posen blir deretter forseglet, lede luft tilbake inn i kammeret og den forseglede posen fjernet. I motsetning til enheter med vakuum dyser, kan Vakuumkammersystemet maskiner behandle produkter som kommer i flytende eller slurry skjemaet.

mat

· Stekt biff i en Slow Cooker 
· Unn deg Kandiserte Eller Natural pekannøtter, ristede pekannøtter, Pecan Prali…
· Hvordan Angst og depresjon er Connected 
· Marmor Wine Chiller Versus Silver Wine Beverage Chiller - Hvilken bør du kjøpe…
· Så Hva er prinsippene for Lett Steak Marinader 
· Velge rett Test Format 
· Vin Komme Kits: Produserer Din personlige Wine For noen affære 
· Niagara Wine Tours - Nyt spissfindigheter i The Wine 
· Hvorfor du bør spise sunt 
· Sugar Free Sweets - Den beste måten å tilfredsstille dine behov for søtsaker