Hvordan takle sine kjære som er å miste sin hukommelse

Se en kjær mister hukommelsen er en av livets tøffeste utfordringer. Omsorgspersoner har en tendens til å oppleve en rekke følelser og følelser, inkludert sinne, hjelpeløshet, fornektelse og depresjon. Ta deg tid til å bli kjent med trinnene du kan ta for å forene dine følelser og for å lindre byrden lagt på deg. Dette vil hjelpe deg til å gi din kjære med den beste omsorg og støtte mulig. Instruksjoner
en

Gjør deg selv og dine kjære le så ofte som mulig. Humor har blitt anerkjent som en midlertidig motgift for sykdom, stress og tristhet.
2

Gi deg selv med adekvat hjelp. Verve profesjonell hjelp hvis du har problemer med å håndtere pasientens omsorg. Vurdere å bli med i en støttegruppe, som kan hjelpe deg å behandle dine følelser ved å dele og lære om andres erfaringer.
3

Terminliste hyppige pauser fra omsorg og hviletid for deg selv. Opplading kan ofte hjelpe deg bli en mer effektiv omsorgsperson og støtteapparat.
4

Hold en journal, som vil bidra til refleksjon, introspeksjon og andre nyttige prosesser som kan føre til aksept og emosjonell fremdrift.

5

innlemme rutinemessige aktiviteter inn hver dag. Enten det er å ta en kort spasertur eller spille et brettspill, aktiviteter som dere begge liker vil gi deg og din kjære med nødvendig forsikring.
6

Forklar til andre familiemedlemmer og venner om pasientens tilstand . Snakk med dem om hvordan de skal kommunisere med pasienten og hva emosjonelle og fysiske endringer de bør forvente å se i pasienten. Disse trinnene vil hindre familiemedlemmer og venner - viktige kilder til støtte - fra å trekke bort fra deg og pasienten på grunn av manglende forståelse eller frykt
7

Ikke forsøk å skulder hele. byrden av omsorg. Når det er mulig, dele oppgaver, forpliktelser og utgifter blant deg og andre familiemedlemmer.

helse

· Hvordan spise med porselen kroner 
· Forebygging og behandling for brystkreft 
· Animalske matvarer som er rike på kalsium 
· Slik bruker du en hjerte-rate monitor 
· Behandling for Ankel frakturer 
· Tegn og symptomer på mage Acid 
· Foods høy i folinsyre & Iron 
· Hvordan Fast Med Chia frø 
· FDA Forskrift for Peanut Butter 
· Oppnå høyest kondisjon Med Fitness 4X4