Hvordan diagnostisere Drunkorexia

Drunkorexia er et slang uttrykk brukt for å beskrive den begrensende av matinntaket for å gjøre mer plass for alkoholholdige forbruk. Overstadig drikking blant unge kvinner har vokst de siste årene, og nå viser statistikken at kvinner overstadig drikke så mye som unge menn. Her er hvordan du merker tegn til drunkorexia. Instruksjoner
en

Merk at drunkorexia er en spiseforstyrrelse kategorisert med anoreksi og bulimi. Drunkorexia består av en farlig blanding av atferd som selvpålagt sult eller overspising og renselse, kombinert med en alkohol avhengighet eller misbruk.
2

Se etter tegn på drunkorexia, for eksempel hopping middag på en regelmessig basis. Formålet med hoppe over måltider er å forebygge vektøkning og å gi mer rom for drikking senere.
3

Watch for en dramatisk nedskjæring på kalorier, spesielt ved middagstid. Hvis du drikker på full mage, det er mindre rom for alkohol og du kan bli ubehagelig full.
4

Erkjenner at 20 prosent av alkohol du inntar absorberer direkte gjennom magen vegger og inn i blodbanen. Den andre 80 prosent absorberer gjennom tynntarmen og inn i blodet. Alle organer og vev som hjerne, hjerte, lever, bukspyttkjertel, nyrer og lunger oppleve negative påvirker av alkohol i løpet av minutter etter å ha passert inn i blodstrømmen.
5

begrense mengden av mat du spiser, for det formål å få en raskere alkoholiker buzz. Bruke mindre penger på alkoholholdige drikkevarer er en annen grunn for drunkorexia i mange mennesker.
6

Innse at du har et problem med drunkorexia og søke profesjonell hjelp og behandling for både alkohol avhengighet og spiseforstyrrelser.

helse

· Medisinsk koding standarder 
· Man Boobs Mean for mye fett 
· Hva er fordelene med Liniment på Broken Limbs? 
· Sykepleie Mål for Poverty
· Liste over Ring Fritatt Codes 
· Hvordan behandle Toxic Hepatitt 
· Noen råd om tånegl sopp 
· Retningslinjer for blodtrykksbehandling 
· Holistisk oppblåsthet Relief 
· 3 Secrets til en vellykket Workout Rutine