Alternativ til Boarding Up Windows i en orkan

For de som er i fare for orkaner (og i noen tilfeller tornadoer), ombordstigning opp vinduene er en av de første prioriteringer når det gjelder å være forberedt. De fleste mennesker rett og slett styre opp sine vinduer med kryssfiner eller et lignende materiale. Men huseiere som ikke stole på kryssfiner for å få jobben gjort, eller som ikke ønsker å spikre inn i deres hjem vegger unødvendig har andre muligheter for å beskytte vinduer i en storm. Storm Shutters

En populær, permanent alternativ for å beskytte vinduene under alle typer stormer er å installere storm skodder over din vinduer. Metall skodder, vanligvis laget av stål eller tung aluminium, vil beskytte vinduene under stormer. Disse skodder rulle ut på samme måte som et vindu blind, og låse de på plass en gang helt ut. Noen modeller har en liten motor festet som automatisk vil distribuere storm skodder. I tilfelle strømbrudd eller motorskade, derimot, vil de måtte trekkes manuelt.
Shatter-Resistant Windows

Et annet alternativ er tilgjengelig for huseiere er å installere knuse-resistente vinduer, laget av pleksiglass eller akryl stoffer, som er motstandsdyktig mot støt og banebrytende. Disse vinduene gir god visuell klarhet som kan sammenlignes med glassvinduer. Knuse-resistente vinduer er dyrere enn glass vinduer, og de fortsatt kan knuses eller sprekk under særdeles tunge støt eller i svært voldelig vær. Det er best å finne ut hva vurdering vinduene har og for å bedømme om en storm som kan påvirke området er sannsynligvis overstige vinduet rating.
Hurricane Paneler

For de huseiere som ikke har råd et komplett sett med storm skodder eller kostnaden for å erstatte alle sine glass vinduer, orkan paneler er et annet alternativ for å beskytte vinduer. Rimeligere enn den forrige valg, de er også skjemmende. Braketter montert over og under vinduet holder panelet, laget av stål eller aluminium, som glir på plass. Disse panelene tjene samme funksjon som ombordstigning opp et vindu, men metallet vil ikke hovne opp på grunn av vann, og det er mye mer holdbart enn tre. Men det fortsatt vil arr veggen når brakettene er fjernet.

helse

· Hvordan Stopp Atkins Diet 
· Hva slags mat er en god kilde til protein? 
· Tegn og symptomer på alvorlig depresjon 
· Hvordan finne en klinikk for metadonbehandling 
· Hydralazine Side Effects 
· Hvordan Reverse Aldring med grønnsaker 
· Hvordan Riktig tap av appetitt 
· Naturlig Penis utvidelse Med Hands Massage 
· Krispy Kremes Og Dunkin Donuts på en diett? Ja! Den 100 Calorie Diet Way! 
· Sædlederen Problemer