Hva er Stage IV Mantle celle lymfom?

Stage IV mantelen celle lymfom er en type non-Hodgkins lymfom. Ikke-Hodgkins lymfom er en form for kreft som starter i lymfocyttceller fra en pasients lymfesystemet. Lymfesystemet er en viktig del av immunsystemet. Lymfesystemet Effect

Ifølge American Cancer Society, påvirker non-Hodgkins lymfom lymfocyttceller i flere områder av lymfesystemet, inkludert lymfeknuter, milt og beinmarg. En pasient kan merke forstørrede lymfeknuter med denne tilstanden.
Mantle Cell

Mantle celle lymfomer er mellomstore eller små lymfom celler og er vanligvis utbredt i pasientens lymfesystemet når sykdommen diagnostiseres. Denne type lymfom ikke spres raskt og bare utgjør om lag 5 prosent av alle lymfomer, som rapportert av American Cancer Society.
Stage IV

Denne fasen av et lymfom er i hvilken grad den har spredt seg i en pasients kropp. En scene IV mantelcellelymfom er en avansert form for kreft som har spredt seg til et organ som ikke er i nærheten en berørt lymfeknute eller har spredt seg til organer som hjerne, lever eller ryggmargen.
Risikofaktorer

Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å utvikle mantelcellelymfom og risikoen for denne formen for kreft øker med alderen.
Behandling

Leger ofte behandle mantle celle lymfomer med kjemoterapi og et stoff kalt rituximab. Mantelcellelymfom behandling vanligvis ikke kurere sykdommen, men kan bremse sin forhånd.

helse

· Resveratrol og fordelene 
· Hva er fordelene med Mineral Water? 
· Eksem løsninger som fungerer 
· Gjær infeksjon No More 
· Når kan du introdusere Tannkrem til en pjokk? 
· Hva er de mest populære typene designer rammer? 
· Hva å spise for å få din Biceps Muscle Økende 
· Hva du ikke å spise på en Kolesterol Diet
· Bygge en sterk kropp med konsekvent Body Building Økter 
· Vet du Naturlig rettsmidler og behandling for rosacea?