Red Mange i Humans

Mange er en lite attraktiv og smertefull lidelse forårsaket av skabb midd hvilke graver seg inn i huden. Mange er svært smittsom og spres ved kontakt. Det kan skje i hunder, katter, hester, kyr og andre dyr, og kan også påvirke mennesker. Symptomer

Red Mange, som oppstår hos hunder, er forårsaket av en midd som lever i hårsekkene. Når Red Mange Først ser det vil føre til skallede områder på dyret der håret har falt ut. Ettersom bare flekker øker i størrelse, vil kløe og irritasjon forekomme. Området kan også bli infisert med bakterier som forårsaker en stygg lukt. Red Mange vil svekke dyrenes immunforsvar som gjør dem utsatt for andre sykdommer i tillegg. Red Mange i mennesker begynner med et utslett som utvikler seg kort tid etter kontakt med en smittet hund. Utslettet kan se ut som kviser eller blemmer på armer, lår og mage.
Misforståelser

Den vanligste misforståelsen om skabb er at det ikke kan spres til mennesker . Selv om det er sjelden, er det flere typer av denne lidelsen, inkludert Red Mange som kan spres til mennesker etter å komme i kontakt med et smittet dyr.
Behandling
< p> Medicated sjampo er dyret behandling for tilfeller av Red Mange i hunder. Antibiotika kan også være effektivt for å behandle eventuelle sekundære bakterielle infeksjoner forårsaket av skabb. Parasitical skyllinger kan foreskrives av veterinær for ekstreme tilfeller og må brukes en eller to ganger i uken til alle midd er borte. For mennesker, aktuelle scabicidal agenter er den vanligste behandlingen for Red Mange. Disse typer produkter brukes også til behandling av skabb og kan finnes på de fleste apotek.
Alternativ behandling

Vitamin E olje er trygt å bruke for både hunder og mennesker til å bidra til å forbedre kvaliteten på huden og lindre kløe forårsaket av Red Mange. Andre alternative behandlinger inkluderer fiskeolje, som er effektiv for kløe og hvitløk, som inneholder svovelforbindelser som midd misliker. Utvannet hvitløk olje kan brukes lokalt til utslett for å minimere eventuelle bakterielle infeksjoner.
Forebygging /løsning

Red skabb spres til mennesker fra en infisert dyr så beste måten å forhindre angrep er å holde dyrene fri fra skabb i første omgang. Riktig stell og god hygiene vil øke hundens motstand mot hudsykdommer. Holde hundene unna andre dyr som kan bære skabb er en annen måte å hindre spredning. I alle tilfeller av skabb en veterinær bør konsulteres for tidlig behandling og hansker skal brukes ved omsorg for enhver hund som er infisert. Å forhindre re-angrep, rengjør alle klær og sengetøy av den berørte person i varmt vann og tørk med høy varme. Plasser noen produkter som ikke kan vaskes i en forseglet plastpose og holde tett i flere uker. Midd vil dø når de ikke kan spise.

helse

· Hvordan bruke urter til å behandle migrene 
· Puste behandlinger for lungeproblemer 
· Om gratis helseplaner 
· Hva er farene ved pyrethrin? 
· Hva er Spinal Stenose? 
· 4 Tips om Managing ADHD 
· Miste vekt mens de spiser Sunn sjokolade? 
· Behandlinger for senebetennelse i skulderen 
· Does Hair Gel You Go Bald 
· Hvordan gjøre Medical Forsikring Billing