Omskjæring Pros & Cons

Omskjæring har eksistert i århundrer. År siden, var det hovedsakelig praktisert i den jødiske kulturen. Omskjæring ble mer vanlig i USA i 1800. Det ble antatt at omskjæring ville forhindre masturbasjon. I dag er omskjæring vanlig i USA, men dets priser er sakte på vei nedover som foreldre veie fordeler og ulemper med å ha sin baby gutt omskåret. Typer
p Det er to vanlige årsaker til omskjæring: omskjæring av medisinske grunner, og omskjæring av religiøse grunner. Mange foreldre tror at det er medisinsk sunnere for barnet deres å være omskåret. Noen studier viser at omskjæring kan forebygge peniskreft, fimose og balantis. Phimosis oppstår når forhuden på penis blir tett og mister sin elastisitet. Balantis er betennelse av glans og /eller forhuden. Religiøse grunner for omskjæring er i hovedsak holdt av den jødiske kulturen. De mener at det viser en handling av tro å ha den nyfødte omskåret.
Prosedyre

Vanligvis innen en uke etter at en liten gutt blir født, vil en lege kutte av forhuden på penis. Første barnet er behersket, og området mellom forhuden og penishodet er separert. Neste metall klemmer holder forhuden på plass og det er kuttet til en tredjedel av sin opprinnelige lengde. Til slutt plasserer legen en bjelle over penishodet, og huden er trukket over klokke og kuttet hele veien rundt. Hele prosedyren tar ca 5 til 10 minutter.

Pros

For noen, fordelene ved en omskjæring oppveier risikoen. Omskjæring reduserer sannsynligheten for urinveisinfeksjoner. Risikoen for peniskreft kan være lavere i omskårne individer. Seksuelt overførbare sykdommer er kontrahert sjeldnere også. Infeksjon og irritasjon er mindre vanlig. Penis en tendens til å være lettere å rense, fordi forhuden ikke behøver å trekkes tilbake. Utseendet til en omskåret penis er også mer attraktivt for noen.
Cons
p Som med alle kirurgi, det er risiko forbundet med omskjæring, for eksempel en sjanse for blødninger og infeksjon. Omskjæring er også smertefullt for barnet, selv om de fleste leger vil gi anestesi for prosedyren. Noen omskårne menn sier at omskjæring har gjort sin penis mindre følsom, derfor redusere seksuell nytelse. Selv om det er en økt risiko for infeksjoner i en uomskåret penis, er disse infeksjonene lett behandles med antibiotika og er relativt minimal. Uomskårne peniser kan enkelt holdes rent med god kjennskap til penis hygiene.
Hensyn

For mange argumenter for ikke oppveier ulempene. Ifølge "Leger Opposing Omskjæring," omskjæring priser er synkende. I USA på slutten av 1970-tallet var omskjæring sats 85 til 90 prosent. Som i 2009, falt dette tallet til 55 til 60 prosent. Leger føler at nedgangen i disse prisene skyldes samfunnets skiftende meninger om omskjæring. Mange foreldre føler nå at omskjæring er unødvendig og farlig. Bare tiden vil vise om disse prisene vil fortsette å synke etter hvert som flere foreldre veie fordeler og ulemper med omskjæring.

helse

· Fordelene av Medical Billing Sertifisering 
· Risiko forbundet med tidlig overgangsalder 
· Forskjellene mellom Spider & myggstikk 
· Hvordan unngå solbrenthet 
· Hvordan velge Elder Care 
· Hvordan behandle hoste med spansk løk 
· Instruksjoner for en EpiPen Jr 
· Slik unngår du at Oral Cancer 
· Hva er American Heart Association BLS sertifisering? 
· Hvordan beregne fett gram Needed Per Day