Risiko forbundet med tidlig overgangsalder

Gjennomsnittsalderen for menopause er 51 år. Men aldersspredningen variere. Tidlig menopause er ansett å være overgangsalderen som begynner på eller før 40 års alder. En kvinne er ansett å være overgangsalderen når hun ikke har hatt menstruasjon for en periode på 12 måneder eller mer. Vanligvis går en kvinne gjennom en lang periode med perimenopause før hun blir overgangsalderen, kan tidlig overgangsalder bli brakt videre plutselig ved kirurgi eller medisinsk behandling. Det er mange forskjellige mulige farer forbundet med tidlig menopause. Hjertesykdom, hjerneslag eller hjerteinfarkt

Normalt kvinner har en lavere risiko for hjerteinfarkt enn menn. Selv om de nøyaktige årsakene til dette er ikke fullt ut forstått, mange leger mener det er grunn til østrogennivået i kroppen. Når østrogennivået faller som følge av overgangsalderen, øker en kvinnes risiko for å like det av en manns. Dermed har kvinner som gjennomgår tidlig menopause økt risiko for hjerteinfarkt, hjertesykdom eller slag. En kvinne som gjennomgår tidlig overgangsalder kan ha en høyere risiko for å utvikle en av disse forholdene enn en eldre kvinner som fortsatt er pre-menopausale. Videre en kvinne som går inn i overgangsalderen tidlig kan ha en høyere risiko enn en post-menopausal kvinne som ikke kom inn menopause før etter fylte 40 år fordi kvinnen som gjennomgår tidlig menopause har en kortere periode hvor kroppen hennes produserer høye nivåer av østrogen .
Osteoporose

Osteoporose refererer til svekkelse av bein. Kvinner med osteoporose er mer sannsynlig å ha smertefulle benbrudd eller pauser, spesielt i hofter. Østrogen hjelper til å beskytte mot bentap, og således forhindre osteoporose. Kvinner som gjennomgår tidlig overgangsalder er en økt risiko for osteoporose fordi de har en lengre periode hvor kroppen ikke produserer tilstrekkelig nivå av østrogen. Som et resultat, er de på en enda større risiko enn kvinner som går inn overgangsalderen i en eldre alder.
Gum sykdom og tap av tenner

samme østrogen mangel som fører til en økt risiko for osteoporose kan også føre til redusert bentetthet i kjevebenet. Dette ben bidrar til å holde tennene på plass. Hvis dette benet blir svak, og /eller andre bein i munnen er ikke så sterk på grunn av reduserte nivåer av østrogen i kroppen, kvinner er mer sannsynlig å miste tenner og /eller lider av periodontitt (tannkjøtt) sykdom. Denne økte risikoen for tannkjøttsykdommer er til stede i alle postmenopausale kvinner, men er dårligere hos kvinner som går gjennom overgangsalderen tidlig.
Andre risikoer

Grå stær kan også være en risiko av tidlig overgangsalder. Grå stær er unormal vekst i øyet, som til slutt kan uskarphet eller sky visjon.

Slutt, opplever en kvinne gjennomgår tidlig menopause mange eller alle av de samme symptomene forbundet med overgangsalder, inkludert hetetokter, irritabilitet og humørsvingninger, mulig smerter under sex, redusert sexlyst og infertilitet.
hormonterapi

De aller fleste risikoer forbundet med tidlig menopause resultat fra de lavere nivåene av østrogen i legeme. Dermed kan hormonbehandling være tilrådelig for kvinner som gjennomgår tidlig menopause. Den hormonbehandling-vanligvis i form av østrogen og progesteron kosttilskudd-vil ikke reversere tidlig overgangsalder, men vil hjelpe supplement østrogen i kroppen. Selv om dette kan være nyttig for å redusere noen av disse risiko, er det også risiko forbundet med østrogenterapi, inkludert den økte risikoen for bryst-og /eller eggstokkreft. Disse risikoene må veies nøye med veiledning av en lege.

helse

· Hvordan forstå Codependency 
· Patchouli Oil Side Effects 
· Aktiviteter på Utrygghet & Sjalusi 
· Hvordan å leve med migrene hodepine 
· Medisiner for Binge Eating Disorder 
· Zappe din Belly Med Fast Vekttap 
· Angstlidelser hos barn 
· Kravene i Food Safety Management Systems 
· Ved hjelp av kreativ visualisering for å overvinne Stress 
· Forskjellige typer Health Care