Bivirkninger av forskjellige typer prevensjon

I dag er det mange alternativer for prevensjon, og hver har sin egen risiko for bivirkninger. Inkludere alternativer p-piller, hormonelle patcher, ringer som er satt inn i skjeden, implantater plassert under huden i armen og barriere metoder som condoms.The De vanligste bivirkningene er fra prevensjon som bruker hormoner progestin, en syntetisk versjon av progesteron og østrogen. Bivirkningene kan omfatte depresjon, humørsvingninger, hodepine, ømme bryster, kvalme eller blødning mellom periods.Some mennesker er allergisk mot lateks brukes til å produsere mannlige og kvinnelige kondomer, noe som resulterer i hudirritasjon. Andre kan være allergisk mot spermicides brukes på egen hånd eller med kondomer: Hudirritasjon er den vanligste complaint.See legen din for å hjelpe deg å avgjøre hvilken type prevensjon som er best for deg. Identifikasjon

pillen tas av kvinner kommer i flere formuleringer. Noen inneholder progestin og østrogen, andre bare en av disse to hormones.Reported bivirkningene er depresjon, hodepine, kvalme, ømme bryster og gjennombrudd blødning som oppstår mellom menstrual cycles.The livmor har en tynn fôr, og det kan kaste lag lett. Skifter til en annen type pille kan redusere dette. Noen kvinner har en veldig lys eller ikke-eksisterende periode, avhengig av hvilken type pille de use.Hormone patcher, implantater og ringer også frigjøre hormoner, og deres bivirkninger er lik de produsert av pill.Implants kan også føre til hudirritasjon og kan trenge å bli fjernet hvis en infeksjon utvikler seg.
Effekter

Depresjon og gjennombrudd blødning er bivirkningene at mange kvinner finner det mest forstyrrende. Leger anbefaler å bruke en annen type p-piller for å redusere eller eliminere depresjon: ved hjelp av en som har flere androgener (syntetisk testosteron komponenter) kan løse problem.Some legene kan også foreskrive antidepressiva til en pasient som foretrekker pillen, men har depresjon som en result.Breakthrough blødning kan reduseres dersom kvinner tar sine piller på samme tid hver dag.
Betydning

For prevensjon for å være effektiv, må det brukes konsekvent. Kvinner som bruker p-piller må ta det hver dag i de fleste formuleringer. (Vanligvis kvinner tar en pille for tre uker som inneholder østrogen eller progestin, og en uke er en placebo pille slik at en vane å alltid ta en pille daglig er trykt.) For kvinner som bruker en annen form for prevensjon, hvis bivirkningene blir for ubehagelig og forstyrre deres evne til å arbeide og funksjon, er det klart at et annet alternativ for prevensjon må være explored.For eksempel arm implantater brukt tre måneder av gangen og erstattes. Hvis en kvinne utvikler en alvorlig reaksjon på det og implantater blir smittet, er dette ikke lenger et levedyktig alternativ for henne.
Hensyn

Hver kvinne må finne ut hva som er den mest praktiske form for prevensjon for her.Women i en engasjert, monogame forhold som har blitt testet med sine partnere for seksuelt overførbare sykdommer kan være i stand til å stole på nonbarrier prevensjon, for eksempel p-piller eller hormonelle ringer eller patches.Women som har mer enn en seksuell partner kan være lurt å vurdere å alltid bruke en barrieremetode som en mannlig eller kvinnelig kondom for å hindre overføring av HIV, AIDS og andre STDs.Condoms er den eneste form for prevensjon som vil gi denne beskyttelsen.

Warning

Ifølge Planned Parenthood, kan kombinasjonen pillen produsere noen alvorlige bivirkninger. Disse inkluderer hjerneslag, hjerteinfarkt og blodpropp i hjertet, hjernen, lungene eller ben. I noen tilfeller kan kvinner utvikler høyt blodtrykk, gallestein, leversvulster eller jaundice.See legen ved første tegn på eventuelle uvanlige bivirkninger.

helse

· Fosterets utvikling fra uke en til Eight 
· Årsaker til og tiltak for hjertesykdom 
· Når Visste de slutter å bruke kvikksølv i fyllinger? 
· Bivirkninger av Triple Flex 
· Røtter som reduserer Sand Erosjon 
· SSI Disability & Medicaid 
· Medikamenter som kan forårsake nerveskader 
· Høy protein diett for hjertesykdom 
· Naturlig Utbedring Cure High Blood Pressure 
· Mistenkt Link Mellom Fosamax og femur frakturer