Problemer i Food Processing

Matvareindustrien er en gren av mat vitenskap som forvandler råvarer til forbruksvarer eller forbedrer eksisterende matvarer for estetikk og bevaring. De mange fordelene med matvareindustrien inkluderer toksin fjerning, enkel forbruker markedsføring, større produkt konsistens, og bedre mat smak. Det finnes imidlertid en rekke problemer med matvareindustrien, særlig med hensyn til forbrukerens helse og sikkerhet mat. Forurensning

Processing kan introdusere patogener inn i matvaren, samt føre til uønskede kjemiske reaksjoner. The Food Integrity Campaign advarer om at ukyndig håndtering ved matfag kan føre til giftige forurensning av patogener som E. coli og salmonella. Richard L. Earle og Mary D. Earle, forfatterne av en 2003 mat-teknologi lærebok, forsiktighet at det er vanskelig å kontrollere nivået av bakterier skapt av matvareindustrien teknikker. Spesielt for masseproduserte matvarer, kan denne variasjonen har alvorlige konsekvenser for forbrukeren publikum, som for eksempel E. coli-utbruddet i 2010, som ble knyttet til dårlige sanitære forholdene på et prosessanlegg.
ernæringsmessige nedbrytnings

Mat-behandling teknikker kan utarme den ernæringsmessige verdien av rå mat produkt. Pasteurisering, for eksempel, er en fremgangsmåte for oppvarming av et mat, vanligvis en væske, for å forhindre mikrobiell vekst. Brukes ofte for kommersiell melk og appelsinjuice, forbedrer pasteurisering forbrukeren helse sikkerheten til produktet, men på den måten ødelegger vitaminer og enzymer. Mat konserveringsmidler forlenge holdbarheten på en matvare, noe som gjør det trygt for forbrukerne å spise over en lang periode, men de også redusere ernæringsmessig verdi.
Tilsetningsstoffer

Tilsetningsstoffer er stoffer som tilsettes mat for å forbedre deres smak eller utseende. Environmental journalist Michael Pollan rapporterer i sin 2006 boken The Omnivore dilemma som i USA en rekke matvarer inneholder korn og mais-sirup tilsetningsstoffer for å lage søtere smaker. Denne trenden i matvareindustrien er forbundet med nasjonens økende forekomst av fedme og diabetes. I tillegg har flere vanlige tilsetningsstoffer blitt knyttet til kreft, fordøyelsesproblemer, ADHD og en rekke matallergier. Disse vanlige tilsetningsstoffer inkluderer kunstige fargestoffer, kjemiske søtningsstoffet aspartam, og smaksforsterker mononatriumglutamat.
Producer byrder

teknikker for matvareindustrien ikke bare innebære å gjøre matvarer smake bedre eller vare lenger i hyllene. De kan også endre det estetiske utseende av et matvareprodukt. Mens storskala mat og landbruksprodukter produsenter har råd til å behandle sine varer for å dekke forbrukernes estetiske forventninger, kan kostnadene ved behandlingen være for høy for mindre bønder å bære. Som et resultat, er de næringsmidlene produsert av småbønder ofte mindre konkurransedyktig i forbrukermarkedet, noe som påvirker deres økonomiske levedyktighet.

helse

· Fakta om Drug Concerta 
· Testosteron behandlinger for ungdommelig hud 
· Hvordan holde Blackheads og whiteheads oppstår 
· Lyme Disease Long-Term Symptomer 
· Paruresis Cures 
· Nøkkelen til et raskt vekttap Program 
· Helsemessige fordeler av vitamin E 
· Kvalifikasjoner å motta Medicare Supplemental Insurance i Arizona 
· Om flåttbitt 
· Rimelige Sunn Snacks for Kids