Ulike former for prevensjon

Det finnes mange former for prevensjon, er alle som bedre egnet for forskjellige mennesker. Noen former også er mer effektivt for å forhindre seksuelt overførbare sykdommer, noe som er viktig å vurdere om du eller partneren din har hatt flere seksuelle partnere. Former for prevensjon spenner fra non-invasiv til semi-permanent, avhengig av scenen er du i livet ditt. Kondomer

En av de enkleste former for prevensjon er kondom. Kondomer bidra til å forhindre graviditet samt seksuelt overførbare sykdommer (SOS). Du trenger ikke resept for å kjøpe kondomer, og du kan kjøpe dem på de fleste dagligvarebutikker, narkotika butikker og kiosker. Kondomer kan bare brukes én gang. Det er også et kvinnelig kondom som kan settes inn i den kvinne for å forebygge graviditet. Den mannlige kondom, derimot, er mer effektiv enn den kvinnelige kondom for å forhindre graviditet og kjønnssykdommer.
Membran

En membran må forbys av en lege og passer til kvinnens kropp. Membranene er brukt i forbindelse med spermicide og dekke åpningen til livmorhalsen for å hindre graviditet. En membran må stå i flere timer etter sex for å være effektive.

Prevensjon piller

P-piller må forbys av en lege. De er doser av hormoner for å hindre en kvinnes kropp fra å være ideell for unnfangelse. Den tradisjonelle p-pille er en kombinasjon av østrogen og progestin, som hemmer kvinnens kropp fra slippe et egg for befruktning. Minipillen prevensjon pille er bare gestagen og virker ved jevning cervical slimete for å hindre sædcellene fra å nå egget. Kombinasjonen pillen er mer effektiv enn mini-pillen.
Intrauterin Device

En intrauterin enhet (spiral) settes inn av en lege og kan forbli i opp til 1 år. Det må også fjernes av lege.
Periodisk Avholdenhet

Avstå fra seksuell aktivitet under en kvinnes mest fruktbare dagene i måneden er den eneste form for prevensjon som er 100 prosent effektiv. Kvinner kan bestemme sine mest fruktbare dagene i måneden ved å lære når de har eggløsning. En kvinne er mest fruktbar for to dager før eggløsning, dagen for eggløsning og dagen etterpå. Hennes temperatur, cervical slimete og livmorhalsen posisjon er alle tegn til å lære å fastslå når eggløsningen kommer til eller har oppstått. Ovulation Predictor kits kan også kjøpes for å indikere forestående eggløsning.

helse

· Bli kvitt akne naturlig 3 Super Duper Hjem Akne Rettsmidler 
· Leddlidelser Unraveled 9 Risikofaktorer som forårsaker leddsmerter 
· Guide til å sette på vekt 
· Top 10 List Of Natural Hjem Rettsmidler For Betent Pancreas 
· Miljømessige påvirkninger på fysisk utvikling i ungdomsårene 
· Hvordan overvinne Spring Allergi Naturligvis 
· Honey for Dog Staph 
· Akupunktur og angstlidelser 
· Fettforbrenning og kosthold myter som vant T Die 
· Hvordan diagnostisere matforgiftning