Hvor å Feilfri en Abdominal Binder

Abdominal kirurgi kan bli etterfulgt av en smertefull rehabiliteringsperioden. Abdominal bindemidler kan bidra til å lette en pasient gjennom bedring etter keisersnitt, fedmekirurgi eller vedlegg operasjoner. Permer er ment å gi støtte til mageregionen postsurgery. Det er viktig å sikre at din abdominal bindemiddel holder seg ren for å hindre eventuelle infeksjoner. Du trenger
Mild vaskemiddel
Hydrogenperoksid
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller bindemiddel for eventuelle gjenstridige flekker, som blodflekker, før vask. Pretreat eventuelle flekker med hydrogen peroxide. Plasser en liten mengde hydrogen peroxide på flekken, og deretter se på som blodet ser ut til å boble opp.
2

Etter flekken bobler, plasserer abdominal bindemiddel i kaldt vann for å stille til flekken er borte eller falmet betraktelig.
3

For flekker som ikke vil rikke, bruke mer hydrogen peroxide. Bløt i kaldt vann til flekkene har løftet.
4

hånd vaske abdominal bindemiddel i et mildt vaskemiddel. Ikke plasser bindemiddel i en vaskemaskin, som det kan svekke abdominal bindemiddel og gjøre det mindre effektivt.
5

Heng abdominal bindemiddel på en klessnor å lufttørke. Ikke plasser bindemiddel i en tørketrommel, da det kan svekke abdominal bindemiddel.

helse

· Herbal Cures for Insomnia 
· Distribusjon Typer for NEMA Flomlys 
· Billigste Hjelpemidler for funksjonshemmede 
· Om Vitamin E mangel 
· Hvordan identifisere tegn på Downs syndrom 
· Hvordan vite om en Belly Bar Er Infectected 
· Medisiner for å øke fruktbarheten 
· Stress Symptomer og noen flotte behandling for Stress Relief 
· Sette inn batterier i Welch Allyn 71000s 
· Hvordan identifisere symptomer på dehydrering