Receptor Cell Definition

A-reseptoren celle reagerer på sensasjoner eller stimulans i sitt miljø. For eksempel kan reseptorer celler i munnen gi en brennende følelse fra chili pepper eller føre til en avkjølende følelse fra peppermynte munnvann . Betydning

Ett hundre prosent av cellene i flercellede organismer har en jevn strøm av signaler og stimuli i sine omgivelser at de må lese og tyde å gi riktig svar. Denne prosessen kan bestå av en celle sende et kjemisk eller elektrisk signal til en annen celle gjennom en prosess som kalles " Synapse ". Den andre metoden for signalering oppstår når et hormon eller vekstfaktor binder til overflaten av cellen eller på den struktur som støtter cellen.
Funksjon

celler har en forskjellige reseptorer på overflaten. Hver mottaker reagerer på en særegen stimulus. Forskere klassifisere reseptorer i henhold til metoden som brukes av en reseptor for å produsere intracellulære signaler som forårsaker den til å reagere . Imidlertid kan noen reseptoren har sine spesifikke formål endres ved å signalisere rør i en rekke måter .

Typer

De viktigste kategorier av reseptorer er skilt i henhold til sine primære funksjoner. Reseptoren gruppene omfatter cytokinreseptorer , Integriner reseptorer, ligandstyrte ionekanaler , reseptortyrosinkinaser og G protein koblede reseptorer .

helse

· Hvordan behandle Mold Allergi med flukonazol 
· Hvordan Les Easy Does It Daily Meditations 
· En gjennomgang av Ice Cream Diet 
· Den beste og mest logiske Anti-Aging Technology i markedet i dag 
· Hvordan kjøpe en bærbar Ramp 
· Akupunktur og infertilitet Behandling Go Together 
· Hvordan å behandle ryggsmerter 
· Fjern Skin solflekker Easy Guide å fjerne solflekker 
· Hvordan holde Fit hjemme 
· En forklaring til de forskjellige Yoga Poses