Typer Aksjer og utstyr for en kirurgisk avdeling

Kirurgiske avdelinger er der livreddende prosedyrer er gjennomført på en nesten daglig basis. Men avdelinger ikke mye bruk uten de riktige aksjene og utstyr slik at leger og sykepleiere kan gjøre jobben sin ordentlig. Som sådan, er det svært viktig at nødvendige forsyninger holdes på hånden. Verktøy
p Det er viktig å ha riktig verktøy til rett jobb, og kirurgi er ikke noe unntak fra denne regelen. Verktøy som skalpeller, klemmer, saks, sag og nåler (både sy og sprøyte) er alle nødvendigheter i operasjonssalen mens det blir brukt for kirurgi. I tillegg til vanlige verktøy felles for operasjoner, spesialverktøyene må også på plass for den aktuelle operasjonen. For eksempel er bein sager nødvendig for amputasjoner, og glorie bukseseler er nødvendig for hjernen operasjoner ..
forbruksmateriell
p Det er en rekke nødvendige, engangs materialer som bør være på lager i en kirurgisk avdeling. Gasbind og gasbind putene er viktig for å rydde opp blod og andre væsker, for eksempel, og kirurgisk tråd og stifter, er nødvendig for lukking av sår som opprettes under operasjonen. Selv noen skalpeller er disponibel. Elementer som bandasjer, en-gangs bruk kanyler, IV nåler, IV rør og vesker er alle ment å kastes sammen med alle de andre medisinsk avfall når de har blitt brukt.
Protection

Sikkerhet er et hovedanliggende i en kirurgisk avdeling, og det er viktig at verneutstyr og rengjøringsutstyr for sterilisering er alle holdt i tilbud. Kirurgiske kåper og latex-hansker sammen med kirurgiske masker og caps er svært viktige elementer for enhver operasjon fordi de beskytter pasienten mot forurensning under prosedyren. Elementer som skoovertrekk og kirurgiske skjermer er også nødvendig for kirurgiske prosedyrer og bør holdes på hånden i en hvilken som helst kirurgisk avdeling.

helse

· Forebygging av Alzheimers Bruke Vitamin C 
· Naturlig rettsmidler for A Kolikk baby 
· Hvordan diagnostisere Fargeblindhet 
· Hair Care Essentials 
· Er kosten piller farlig? 
· Hvordan håndtere Parkinsons symptomer 
· Minusgrader og depresjon 
· Sugaring en mildere alternativ til voksing 
· Slik praksis Qi Gong 
· The History of Binge-Eating Disorders